|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι δεν καλύφτηκες στο προηγούμενο θέμα που άνοιξες για το φωτισμό και τη θέρμανση
![]() Αν ένα υλικό είναι φτιαγμένο για να αντέχει τη UV ακτινοβολία το χρησιμοποιείς, αλλιώς και ακόμα καλύτερα κανονικές πέτρες. |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα θελω να μαθω...να παρω 1 η 2 λαμπες...δηδ μονο την uv χρειαζομαι...αα και η uv επιδη εχω πλαστικο βραχακι να το αντικαταστησω με πετρα κανονικη??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άλλη απορία; |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ τωρα με καλυψες!!!
![]() ![]() ------------------------- αααα και κατι τελευταιο...η λαμπα πυρακτοσης πρεπει να ''δινει'' την πετρα 30 βαθμους?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turtle : 09-09-10 στις 12:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις διαβάσει κάτι από αυτά που σου έγραψα;
http://www.reptilesalonica.com/care-red_ear_slider.html |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω πολυ για τοις πληροφοριες!
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας!!Πήρα μια νεροχελώνα το καλοκαίρι του 2011........... αλλά δεν γνωρίζω την ηλικία της.... Όταν πήγα να την πάρω δεν μου είπανε σχεδόν καμιά πληροφορία....''ζει'' σε μία πλαστική χελωνιέρα,την ταΐζω 5 γαρίδες αποξηραμένες μικρές,της αλλάζω νερό ανά τρεις μέρες........
Θα ήθελα να μου γράψετε (αριθμημένα αν γίνεται)τι πρέπει να αγοράσω,σε θέμα τροφής(βιταμίνες, λιχουδιές),καλοπισμού(αν κάνει να της κόβω τα νύχια,αν κάνει να της βουρτσίζω το καβούκι.κλπ), ενυδρείου (καθαρισμού νερού, λάμπες, κλπ).......... ευχαριστώ πολύ Δήμητρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιταμινες για χελωνες. | water_turtle_lover | Άλλα ζώα | 0 | 12-02-10 16:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΕΛΩΝΕΣ SOS | makis2424 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-12-09 02:11 |
Προβλημα με χελωνες | bf109e | Άλλα ζώα | 9 | 12-05-09 20:29 |
χελωνες | παπαε | Άλλα ζώα | 6 | 30-01-08 20:31 |