|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι φιλε Γιώργο ότι δεν ζήτησα να μου χαρίσουν τίποτα, να το πληρώσω,απλά κάνεις δεν δίνει φραγκακια για να παραμένουν ταδικα τους σπάνια,ενώ στα αλήθεια στα κλαδεματα είμαστε πολύ μπροστά....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το εχω ακουσει αυτο που λες....και εντος και εκτος της πολης μου οποτε ζητησα φραγκς μου δοθηκαν και προς πωληση και μου χαρισαν καποια.
το να παραμεινουν καποια ειδη σπανια δε συμφερει κανεναν..αφου μια τουμπα να φερει το ενυδρειο και να χασεις τα κοραλια σου αντε να τα βρεις μετα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο που μπορουμε να κανουμε ολοι μας ειναι να κανουμε την αρχη ... εστω 1 στους 10 που θα ευεργετησεις - βοηθησεις - εξυπηρετησεις κανει το ιδιο και στους αλλους και εστω ο 1 στους 10 απο αυτους αντιστοιχα .... κοκ ... τοτε θα γινει κατα 1/10 καλυτερος ο κοσμος μας! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολη η παρεα που εχουμε εδω στην θεσσαλονικη αλλα και σε αλλες πολεις της β.ελλαδας δινει frags και ανταλλαγες συνεχεια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το γνωρίζω αυτό που λες για την θεσσαλονικη και συγνώμη που δεν το ανέφερα αλωστε για πολλούς λόγους και όχι για τα φράγκς έχω πει επανηλλειμενα ότι θα θελα να με σαλονικα!!!!
Αν θέλει ας με διαψεύσει κάποιος Αθηναίος... Τεσπα ίσως είναι και η εντύπωση μου.... Αλλά δεν έχω δει καμία αγγελία για φράγκς απο ακροπορα που να πωλουνται... Τεσπα... Τι θα προτεινατε για 4ο και τελυταιο τανκ στο ενυδρειο; Σκέφτομαι για ένα naso elegans..... |
|
||||
|
||||
![]()
Η naso elegans ή αυτόν (αν τον βρεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως λοιπόν εσείς εκεί ψηλά οι βόριοι να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι με το θέμα κλαδέματα μπας και πάρουμε κ μεις τπτ της ανθρωπιάς??
![]() Το κόμεντ του Neoklis πολύ πετυχημένο! εγώ θα διάλεγα Acanthurus nigricans ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ακομη ειναι πολυ νωρις για μενα!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |