|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποτε πρέπει να μάθουμε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας.
Ο εγωισμός στον άνθρωπο είναι καλός αλλά ως ένα βαθμό..... Και η παραπληροφόρηση είναι κακή. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και στο κατω κατω γιατι να βαλει ξιφοφορια μεσα μαζι με τα γκαπι για να μη δει γονο ποτε ? και μετα θα του λεμε βαλε και αλλα φυτα κανε μια ζουγκλα να μη φενοτε τα ψαρια για να σοσεις κανα μωρο τα γκαπι μετα την 3 μερα δεν πειραζουν το γωνο τους ενω οι ξυφοφοροι συνεχηζουν να τα τρωνε επιδει προτηνω περισοτερα λιτρα ειμαι εγωηιστης τη να πω τα παραδεχωμε τα λαθοι μου εβαλα αυτα τα ψαρια σε 50 - 100 λιτρα ναι ηταν λαθος μετα τα εβαλα σε 1 μετρο ενυδρειο και ειδα οτι ειναι καλυτερα αμα σας βολευει να κρατατε σε 30 και 50 λιτρα ειναι προβλημα σας εγω δε το κανω εγω σε 50 βαζω 1 μονομαχο και γαριδες αντε και κανα σαλιγκαρο απο τη μια λετε οτι αυτο το ψαρι ζει σε ποταμια και λιμνες και και και και μετα μου λετε για 30 λιτρα σαν τον κουβα που πλενω τα ποδια μου το ξερω οτι δε συμφερει οικονομικα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και οχι πως πρεπει να κραταμε ενα ζωντανο
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Ζετα!!!
![]() ![]() ![]() Η δικη μου γνωμη ειναι να βαλεις και αλλες θυληκιες σε αναλογια 1 αρσενικο/3 θυληκιες οπως λεει ο drbig ... με τις γεννες που θα εχεις ... θα γεμισει το ενυδρειο σου ψαρακια (ακομα και αν τα τρωνε τα πιο πολλα μικρα) ... Προσεχε μονο αν ειναι νεο το ενυδρειο σου λογικα θα ειναι αστρωτο .... διαβασε τα λινκ που σου εδωσαν τα παιδια!! Of topic: Το προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι βρε παιδια!! Αν χρειαζεται ο ξιφοφορος 1 μετρο ενυδρειο? Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει με βαση τις εμπειριες του ... αλλα παρολα αυτα δε μπορει να αλλαξει γνωμη στον αλλο! Μη το προσπαθειτε ... δεν προκειται να συμβει! ![]() ![]() Προσπαθω να μη παρω το μερος καποιου γιατι συμφωνω εν μερη και με τους 2 ... ![]() ![]() ![]() ![]()
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 09-09-10 στις 11:08 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαράκι-Καλό ή κακό??? | pagos4 | Σαλιγκάρια | 12 | 09-02-10 11:40 |
Θάνατος αρσενικού γκάμπι | Filotas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-10-07 16:31 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |