08-09-10, 19:16
|
Banned
|
|
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
bokosta τα 25 εκ τα εδωσα σαν παραδειγμα οτι ολα τα ψαρια δεν ειναι ιδια
μιλησα για ψαρι 25 εκ αν μπενει σε λιγοτερο απο 1 μετρο ενυδρειο και απαντησα ουτε εγω θα εβαζα ενα κοπαδι ροδοστομους που ο καθε ενας τους ειναι 2 -3 εκ σε 1 μετρο ενυδρειο
και ενταξη εσυ λες υπερβαλω -Όχι δεν το λέω εγώ, το λένε οι πάντες στο Ίντερνετ κι ακόμη περιμένω τα σάιτ που το διάβασες.
τα ειχα αυτα τα ψαρια -Κι εγώ τα έχω 30 χρόνια κι έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 500 ξιφοφόροι, χωρίς ποτέ να χρειαστούν ενυδρείο πάνω από μέτρο.
σε 50 σε 100 και σε 200 λιτρα ενα μετρο ενυδρειο και πιστευω οτι ο τσαμης εχει δικιο -Μιλάει για τουλάχιστον 100 λίτρα, δεν λέει τίποτε για μήκος.
δεν ειναι γκαπι εχουν ορεξη να οργωνουν ολο το ενυδρειο ολη μερα -Μα 1 μέτρο ενυδρείο μπορεί να είναι και 200 και 300 λίτρα, δεν φτάνει?
τωρα αμα μερικοι απο σας σας αρεσει τα ψαρια σας να κουτουλανε και να σας αρεσει αλλο αυτο .....
εμενα δε μου αρεσει ......... Εγώ σου παραθέτω στοιχεία κι εσύ μου μιλάς για κουτουλιές...
ΝΑΙ ειμαι κολλημενος με τα λιτρα γιατι εχω δει αλλες συμπεριφορες σε ενυδρεια και αλλες σε κουβαδες που τα λενε ενυδρεια
Γενικά συμφωνούμε, απλά δύσκολα θα χαρακτήριζα κουβά 1 μέτρο ενυδρείο με ξιφοφόρους.
|
Δικαίωμά σου να είσαι κολλημένος, αλλά τότε μην παρεξηγείσαι όταν σου λέω ότι υπερβάλεις. Κόλλημα=Υπερβολή
Κι εγώ έχω τα κολλήματά μου, αλλά συγκρατούμαι όταν δίνω συμβουλές σε καινούριους.
|