|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο είναι Μίμη, μπράβο. Ίσως να μετακινούσες λίγο τα κοκκινάκια από τη μέση για να σπάσει η συμμετρία?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ειναι bba απο οτι νομιζω ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα τα μετακινούσα μαζί στα 2/3 της πλάτης, δηλαδή 10 πόντους από το κέντρο, είτε αριστερά, είτε δεξιά, αλλά γούστα είναι αυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το ενυδρείο σου Μίμη! Έχεις κάνει άλματα μπροστά ! Αλλά πολλή άλγη βρε παιδί μου, κάτι δεν πάει καλά στο ενυδρείο σου...
Το κορυντοράκια σου τα βλέπω αρκετά σκούρα. Μήπως είναι στρεσαρισμένα; Ιδιαίτερη πείρα με τα panda δεν έχω, όμως νομίζω πως κανονικά είναι αρκετά πιο ανοιχτόχρωμα. Και σα να βλέπω κάποια άσπρα στίγματα, κυρίως στο κεφάλι του, στην τελευταία φωτογραφία. Φταίει η φώτο ή όντος υπάρχει πρόβλημα; Καλή συνέχεια ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οσον αναφορα την αλγη εχεις δικιο..παρα πολυ..θελει ψαξιμο και χρονο και μιας και αρχισα το λυκειο τα πραγμα ειναι δυσκολα..αλλα θα προσπαθησω(μη εχοντας και πειρα) τα κορυντορακια ηταν οντως στρεσαρισμενα γιατι λιγο πριν τις φωτο εκανα καποιες αλλαγες και τα αναστατωσα..οσον αναφορα τα ασπρα στιγματα και εγω τα παρατηρησα στη φωτο και τα εψαξα ενα ενα αλλα ευτυχως δεν υπαρχει προβλημα ![]() σου θυμιζει κατι το φυτακι στο κεντρο? ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 08-09-10 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου Μιμη.
Τα κορυ σου ειναι πανεμορφα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ομορφο...δεν εχω εμπειρια...καταλαβαινω τις παρατηρησεις και το προβλημα με τις αλγες...αλλα σαν εικονα μου αρεσει με τις αλγες ετσι οπως το βλεπω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μιμη συγχαρητηρια.πανεμορφο.η cuba ειναι emersed;;;οσο για την μαυρη αλγη βαλε 2 σαε και θα πας καλα.και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και την εξαφανισαν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |