|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα ετσι μου ειχαν πει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ξερω υπαρχουν χομπιστες στην περιοχη σου θα βρεις μπολι σιγουρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θολουρα ειναι απο την αμμο και το νερο επειδη ειναι καινουργιο.Αφρο πιστευω πως ειναι ακαθαρσιες τις αμμου.Επισης δεν εχεις αμμωνια επειδη ειναι καινουργιο το ενυδρειο και δεν εχεις τροφη>ψαρια>ακαθαρσιες>αμμωνια.Το πιο σοφο που εχεις να κανεις ειναι να μπολιασεις το φιλτρο σου και να περιμενεις ριχνοντας λιγη τροφη να αναπτυχθουν τα βακτηρια στο φιλτρο σου.Μολις μετρησεις αμμωνια μηδεν νο2 μηδεν και νο3 πανω απο 10/20 τοτε μπορεις να ριξεις ψαρι απροβληματιστα.Δηλαδη υπολογισε κανα 3αρι εβδομαδες να στρωσει καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα το μπολιασεις και απο την επομενη μερα μπορεις να εισαγεις ενα ενα τα ψαρακια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν αναπτυξει το φιλτρο ΔΙΚΙΑ του αποικια παιζεις 50/50.Το μπολιασμα απλα επιταχυνει την διαδικασια κατα πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουβέντα να κάνουμε, με το μπόλιασμα ένα φίλτρο μπορεί να υποστηρίξει μια βαθμηδόν αυξανόμενη ιχθυοφόρτιση και στο κάτω κάτω έχει και τεστάκια για αμμωνία, οπότε μπορεί απλά τις πρώτες μέρες να κάνει μερικές αλλαγές αν χρειαστεί. Προφανώς και δεν έχεις άδικο για την απόλυτη ασφάλεια, αλλά ίσως να είναι υπερβολή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ συστήνω να περιμένουμε να έχουμε βιολογία στα 3/4 του υλικού του φίλτρου... Καλλιό γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε...
|
||||
|
||||
![]()
αμα βαλει μπολικο μπολι τοτε νομιζω δεν θα εχει προβλημα.. εγω οταν μπολιασα επεσε η ροη στο μισο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|