|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Τα βιδάκια είναι από κάτω). Ξεβίδωσε το "καπάκι" που περιέχει το κουμπί για την αναρόφηση. Προσοχή μη σου πεταχτεί γιατί μέσα έχει ελατήριο. Δεν πιστεύω να έχει σπάσει το ελατήριο επαναφοράς! Μάλλον κόλλησε ή από άμμο ή πιο πιθανό από άλατα! Πλένεις όλα τα υλικά με ζεστό νερό και ξύδι, ξεπλένεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και το ξαναμοντάρεις με τον ίδιο τρόπο!
|
||||
|
||||
![]()
Έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό
![]() Η τελευταία βίδα του προστατευτικού του κουμπιού ήταν φθαρμένη και δεν ξεβίδωνε... Τώρα το ξαναέβαλα σε λειτουργία το φίλτρο... Δεν έφτιαξε όμως... ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΔΑ!
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και πήρα του Πάνου το ΕΧ700 και παραδόξως το έκανα να δουλέψει, πρέπει να πω οτι το άτιμο έχει πολύ δουλειά...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως ο Χάρης (drbig) κι εγώ, μπορούμε πλέον να περάσουμε εύκολα την δοκιμασία του "λύνω και συναρμολογώ" τη σειρά ΕΧ της TETRA με δεμένα μάτια.....
![]() ![]() ![]() Το ρημαδιασμένο το έδωσα από ινάτι και μόνο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα ήταν χαλασμένη η βίδα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμη για Tetratec EX700 | jimmis1974 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 10-08-10 06:48 |
tetra EX700 | katamagias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-09 12:39 |
Tetratec EX700.Ερώτηση για αγορά | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-01-08 21:17 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |