|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ... Έχω κουβαδάκι 4.5 λίτρα...
Πόσο να βάζω χέχε τώρα βάζω 1.1-1.2 ml
|
||||
|
||||
![]()
Όσο λένε οι οδηγίες! Άμα θες να είσαι πιο σίγουρος βάζε λίγο παραπάνω, αλλά μην τρελαίνεσαι! Βασικά πάρε μεγαλύτερο κουβαδάκι, κουράστηκα και μόνο στην ιδέα της αλλαγής με τόσο μικρό που έχεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω με σύριγγα το βαζω:P
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
......φανταζομαι ειδες τις οδηγιες χρησης που μιλαει για 5 ml/200 lit δηλαδη 1ml στα 40 λιτρα.....
|
||||
|
||||
![]()
AQUATAN έχω όχι PRIME
------------------------- ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΕΕΙ 5 ML ΓΙΑ 20 ΛΙΤΡΑ!
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 06-09-10 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
....γραψε λαθος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα 2 προιοντα ειναι πολυ καλα και χρησιμοποιουνται απο χομπιστες χρονια τωρα με πολυ καλα αποτελεσματα. το γραφω απλα για να μην αιωρουνται αμφιβολιες και απωθησουν μερικους.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά εγώ τι δοσολογία να βάζω ακουτάν;
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ δεν εξουδετερωνει τη χλωραμινη οπως λεει ο exelix (δεν εχω αγορασει το προιον και δε ξερω) καλυτερα να το αφησεις στην ακρη και να παρεις καποιο που να κανει και αυτη τη δουλεια....γιατι πλεον στο δικτυο υδρευσης υπαρχει και χλωραμινη.
|
||||
|
||||
![]()
Τηλεμαχε διαβασε ολα σχετικα και ασχετα που ειναι εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41892 και θα λυθουν οι απορειες σου .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο | Dukas karolos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-10 21:09 |
Αντιχλώριο | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 12-02-10 17:00 |
Αντιχλώριο | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-01-09 01:00 |
αντιχλώριο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-07-06 00:25 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |