|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε απλά ελπίζω να μην έχει κάποια από τις κλασικές κακές αρρώστιες και να ήταν κάτι τυχαίο. Κανονικά δεν πρέπει να κάθονται ανάποδα γιατί δεν μπορούν να αναπνεύσουν (τα εντόσθιά τους πιέζουν τους πνεύμονες). Δεν ξέρω τι να σου πω με σιγουριά, δεν ξέρω καν αν έκανες καλά που μείωσες τη στάθμη (κανονικά πρέπει να είναι πάνω από 10 πόντους ή τουλάχιστον το διπλάσιο του καβουκιού). Έχεις βάλει λαχανικά στη διατροφή τους;
|
|
||||
|
||||
![]()
λαχανικα δεν εχω βαλει στη διατροφη τους γιατι εχω ακουσει οτι απο τοσο μικρη ηλικια δν κανει και δν τα συμπαθουν ιδιαιτερα.τωρα ανησυχω ακομη περισσοτερο,μπορει το πρωι να την βρω τεζα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο το δεν τα συμπαθούν και άλλο το δεν κάνει. Πρέπει να μάθουν να τα τρώνε γιατί μετά θα σε δυσκολέψουν κι άλλο. Ναι σε μικρή ηλικία δεν είναι ΤΟΣΟ απαραίτητα, αλλά ένα ποσοστό της διατροφής τους πρέπει να τα περιλαμβάνει.
Τώρα ειδικός δεν είμαι και αφού δεν υπάρχει κανένα άλλο σύμπτωμα δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω. Ελπίζω όλα να είναι καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το ελπιζω και το ευχομαι.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο παλι ????????? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-11-09 16:56 |
Tι ειναι αυτο παλι? | Nik25 | Δίσκοι | 8 | 20-01-09 21:04 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | tonisgr | Χρυσόψαρα | 4 | 02-01-09 15:59 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | octania246 | Malawi | 2 | 28-11-08 12:47 |
Τι ειναι αυτο παλι? | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 09-02-08 12:59 |