|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΣΕ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΟΒΕΣ!!!!ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΘΗΡΙΟ???
ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ PH ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΑ GH - KH...,EINAI ΔΗΛΑΔΗ ΥΨΗΛΑ...ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟ http://www.waterwaves.gr/images/Manu...e_membrane.pdf, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΑ...Η "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ REMOVE, ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ, ΤΡΕΧΩ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΦΥΚΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ S/N, ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑΥΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΩ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΩ,ΤΖΙΦΟΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ........... ------------------------- ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos2003 : 05-09-10 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και στους παλιούς φίλους...
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή χρονιά... Χαίρομαι που βλέπω τους περισσότερους παλιούς γνωστούς να είναι ακόμα ενεργοί... Το δικό μου ενυδρείο εξακολουθεί να ..υφίσταται, κάποια πράγματα που ήθελα τα πέτυχα σε αυτό και άλλα όχι... Έχω χαθεί απο το φόρουμ αν και ρίχνω που και που μια ματιά τι γίνεται... Για να έχω χαθεί σημαίνει οτι έχω μείνει πίσω και στο...διάβασμα.... Για αυτό θα ήθελα μια βοήθεια απο αυτούς που είναι πιό ..μέσα στα πράγματα... Θα ήθελα να "δώσω ζωή" σε ένα άδειο μέχρι στιγμής ενυδρείο φίλου, 120λιτ, 90εκ με 1μ. μήκος. Δεν θέλω να τον δυσκολέψω, νερό- παράμετροι βρύσης (μόνο αντιχλώριο να βάζει) είναι στο μυαλό μου και 1-2 ζευγάρια απο "κάτι" ή 1 μικρό κοπαδάκι απο....κάτι άλλο... Για ρίξτε ρε παιδιά μερικές ιδέες.... Ευχαριστώ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια Παυλο.
Δες κι αυτη την συνθεση (νερακι βρυσης 24-27C). Pelvicachromis pulcher - Kribensis ![]() Alestopetersius caudalis - Yellowtail Congo Tetra ![]() Pantodon buchholzi - African Butterfly Fish ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....Τί να πώ τώρα ρε Σπύρο.....
Για τις ιδέες που μου έδωσες ή για αυτό που έπαθα μόλις κλίκαρα το λίνκ που έχεις βάλει απο το youtube που παίζεις κιθάρα.... Θα μας τρελάνει αυτός ο άνθρωπος εδω μέσα!!!!!!!! ...εύχομαι ο φίλος μου να διαλέξει τις..."Αφρικανικές πεταλούδες" και επίσης να μη χρειαστεί να πάμε στο...ΚΟΝΓΚΟ για να τις βρούμε!!!!... χεχεχεχεχεχεχε, ευχαριστώ ρε φίλε, πάω ..youtube να σε ξανακούσω!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |