|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τη χαλικι εχεις ?
ριχνεις λυπασματα αν ναι τι ??????
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο δουλευει 3 χρονια με υποστρομα Fluorite και λίπανση γίνεται εβδομαδιαία με Flourish,iron,trace,potassium.
------------------------- κανείς κάποια βοήθεια ????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnsin : 04-09-10 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλες καμια πετρα μεσα κατι ?
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα έλεγχο και την οσμωση σου τι σου βγάζει μήπως και χρειάζεται καμμια αλλαγη η μεμβράνη και απο εκει και μετα επικεντρώσου και σε αυτά που σου είπε και ο harris samos.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχεις κατι ασβεστολιθικο μεσα ??
|
|
||||
|
||||
![]()
η ΑΟ δεν εχει σχεση γιατι το θεμα δεν ειναι το κεχα που βγαζει αλλα το γεγονος οτι παρατηρειται αυξηση του μεσα στη βδομαδα. αν δεν υπαρχει κατι ασβεστολιθικο...τοτε μαλλον τα λιπασματα κανουν τη δουλεια...
παλιοτερα ειχα το ιδιο θεμα σε φουλ φυτεμενο...ειχα ελεγξει τα παντα...και τελικα ηταν τα λιπασματα (που εριχνα σε μεγαλες ποσοτητες)....ειδικα τα diy....οταν το γυρισα σε μη φυτεμενο και σταματησα τα λιπασματα "εξαφανιστηκε" το φαινομενο..
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μετρήσει στο βαρέλι με νερό από ΑΟ είναι η ΚΗ=0 Για αρχή έχω πάρει λίγο βυθό τον έχω βάλει σε ένα άλλο δοχείο και σε μερικές μέρες θα δούμε αποτελέσματα.
Πολύ πιθανόν να είναι τα λιπάσματα θα το δούμε στην πορεία των πειραμάτων. Δεν έχω πέτρες η κάτι ασβεστολιθικό μέσα μόνο ξύλα γιαυτό με έχει πελαγώσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταβολή τιμών pH Controller | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 27-01-10 01:38 |
Όριο στην μεταβολή ΚΗ. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 15-05-06 16:29 |