|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!! Είμαι κ'εγώ εδώ!
![]() Λοιπόν... για 150 λίτρα... ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ τα demasoni (λόγω επιθετικότητας) ΟΡΙΑΚΑ όποιες άλλες αφρικάνικες κιχλίδες (Labido, Leleupi κλπ και ΜΟΝΟ υπό προϋποθέσεις... Ό,τι άλλο (εκτός Πιράγχας, "καρχαριάκια", arowana κλπ) θες, το συζητάμε... ![]() PS: μιας και "αρχάριος", προτείνω ζωοτόκα, ή ψάρια Κεντρικής Αμερικής ή Ασίας, και, (γιατί όχι?) ίσως και χρυσόψαρα...
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρω οτι τα χρυσοψαρα ειναι αρκετα κοινοτυπα για ενα ενυδρειο εκτος αν ειναι κανενα ωραιο ειδος χρυσοψαρου. Θα ηθελα να ασχοληθω με καβουρακια...ειναι καλη επιλογη?
|
|||
|
|||
![]()
AN τα καβούρια ακολουθούν τον κανόνα των γαρίδων που θέλουν στρωμμένο βυθό τοτε μάλλον θα αργησεις να βάλεις καβούρια μέσα.. Επίσης τα καβούρια έχουν δαγκάνες όπως και οι αστακοί οπότε θα ξεχάσεις τα πιο πολλά είδη εμβίων όντων γιατί έχω δει με τα μάτια μου αστακάκι να κομματιάζει πλέκο στο ενυδρείο ενός αδαή... (φίλος μου ήταν ο αδαής)
Επαναλαμβάνω ΑΝ ισχύουν αυτά που έιπα.. Γι αυτό και περιμένω τους Αλέξανδρους να μας διαφωτίσουν λίγο παραπάνω.. μιας και είναι πιο ψαγμένοι με τους εξωσκελετούς... ![]() ![]() ![]() Οσον αφορά τα χρυσόψαρα, έχει πανέμορφα είδη... καμία σχέση με το "απλο" χρυσόψαρο |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οσο γνωριζω οποιος εχει αστακο ή καβουρι το εχει μονο του στο ενυδρειο κ αυτο γιατι το πιθανοτερο ειναι να σκοτωσει τα αλλα ψαρια.
Επισης,δεν προκειται να αφησει κ τα φυτα αθικτα. Θα τα ξεριζωσει. Η καλυτερη επιλοφη θα ειναι να βαλεις ζωοτοκα κ μερικα αληθινα φυτα κ καποιες γαριδουλες αφου σου αρεσουν. Αλιως μπορεις να βαλεις ψαρια Ασιας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειδος τζαμια; | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-12-09 20:27 |
Nεο ειδος gupy? | fotis_k | Ζωοτόκα | 7 | 07-12-09 15:36 |
Ενας διακεκριμενος αναμεσα μας | mikenuke | Χρυσόψαρα | 26 | 15-01-09 15:47 |
Τι ειδος ενυδρειου... | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-12-08 00:01 |
ΕΙΔΟΣ ΡΙΖΑΣ | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-03-07 17:54 |