|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλέ μου.. Τα LED για μένα πλέον θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση κάθε ενυδρειοφιλου με απαιτητικό σε φωτισμό ενυδρείο.. Εγώ με LED Κόστους συνολικά 70 εύρο είχα καλύψει τις ανάγκες του nano reef μου ... Όποτε πιστεύω θα προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή διακόσμηση
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να διαφωνώ με το ότι τα λεντ είναι το μέλλον, το συγκεκριμένο με αυτήν την τιμή, σίγουρα θα χαθεί στα 600 λίτρα, ούτε για διακόσμηση δεν θα κάνει.
Τα καλά λεντ είναι ακόμη πανάκριβα και με ιδιαιτέρως αμφισβητούμενη απόδοση και διάρκεια, ειδικά όσον αφορά στην συμβολή τους στην ανάπτυξη των φυτών. |
|
||||
|
||||
![]()
ο στόχος ειναι να αγορασω 5-6 απο αυτό για να μη χαθουν. ξαναρωταω λοιπον.. θα προσφερει καθολου στην αναπτυξη των φυτων?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι περισσοτεροι εδω μεσα που ασχοληθηκαν με φθηνα λεντ,απο οσο θυμαμαι μετα απο λιγο καιρο επεφτε η αποδοση τους.Καποιοι απο αυτους τα ξηλωσαν,βαζοντας τις παλιες καλες τ5.Κανε μια αναζητηση εδω μεσα για φωτισμο λεντ και δες να σχηματισεις αποψη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε, με 5-6 κάτι θα κάνεις, αν και με τα ίδια περίπου χρήματα παίρνεις (τουλάχιστον εδώ Θεσ/νίκη) κινέζικο φωτιστικό με 2 Τ5 και με πιο σίγουρα αποτελέσματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | aponalto | Φωτισμός | 8 | 09-08-10 21:09 |
φωτισμος | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-01-08 16:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-06-07 11:18 |
Φωτισμος | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 03-05-07 23:30 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ...? | GhostShip | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 07-02-07 01:35 |