|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ελπιζω να φαινεται καλα η φωτο,κωλοπραμα αστακε
|
|
||||
|
||||
![]()
θα στρωσει δεν ειναι τιποτα
λιγο μελαφιχ και τιποτα αλλο δεν ηθελε συχνες αλλαγες νερου τωρα και καλο φαει και αστο
|
|||
|
|||
![]()
συγγνωμη που ρωταω δλδ θα μπορούσε να τον ξεσκίσει και χειρότερα χωρίς να τον σκοτώσει,??? αν είδες καλα που μαλλον εισαι πολυ πιο εμπειρο ματι απο μενα του εφαγε ολα τα πτερυγια και πολλα λεπια ειναι κατεστραμενα,τι ειναι αυτο που ειπες οτι θελει??? με το generaltonic kai to tetravital δεν ειμαι καλυμενος?? σε ποσες μερες αλλαγη??? και καλο φαι θα κανει καλο?? ευχαριστω πολυ παιδια
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι πληγες που εχει το ψαρι δεν ειναι τιποτα, οπως και δε θα χρειαστει καποια θεραπεια για να επανελθουν τα πτερυγια και τα λεπια (προφανως δεν εχεις δει οσκαρ μετα απο μαχη με καποιο αλλο μεγαλο ψαρι). Το μονο που θα πρεπει να κανεις (προληπτικα) ειναι να προσθεσεις στο νερο καποιο φυσικο φαρμακο (οπως προτεινε ο Χαρης) που να αποτρεπει τις δευτερογενεις μολυνσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
οντος η πληγες δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.. εγω θα σου προτεινα στις αλλαγες νερου που κανεις να βαζεις 2πλη δοση αντιχλωριο μεχρι να φτιαξουν η πληγες του, ειναι γιατρικο για τετοιες περιπτωσεις.. κ το οτι κοιταει προς τα πανω πιθανοτατα ειναι επειδη ψαχνει για τροφη συνεχεια.. κ μην ριχνεις φαρμακα χωρις λογο..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά SOS,Zημιά μεγάλη,σημερα απο λαθος δικο μου σε μια νεα συσκευη LED και μπουρμπουλιθρας,αρχισε το ενυδρειο να χανει νερο,αμεσως εχασε σχεδον το μισο,μολις το προσεξα τα εχασα,αμεσως εβαλα τα ψαρια σε μια λεκανιτσα,μαζι με το φιλτρο να δουλευει,αδειασα ολο το ενυδρειο,το επλυνα το τεσταρα,και το ιδιο απογευμα το ξαναεστρωσα,φυσικα η βιολογια του φιλτρου δεν πειραχτηκε αλλα απο κει και περα ειμαι πολυ αγχωμενος γιατι ουσιαστικα εγινε στο ενυδρειο 100 % αλλαγη νερου,τα ψαρια σχετικα κινουνται φυσιολογικα χωρίς ιδιαιτερο στρες,αλλα παρατηρησα σαν να μαυρισε το κατω χειλος του oscar,λετε να ειναι τιποτα η απλα απτο αγχος μου βλεπω προβληματα???Υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσουν??? Η αυτη η μεγάλη αλλαγή θα τα σκοτώσει γιατι αποσο ξερω και το χαλικι εχει βιολογια η οποια προφανως εφυγε αφου ολα πλυθηκαν απο την αρχη
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τους εκανες καλη προσαρμογη δε θα εχεις κανενα προβλημα. Αυτο που πρεπει να προσεξεις τις επομενες μερες ειναι μην ανεβουν η αμμωνια και τα νιτρωδη. Σε τετοια περιπτωση θα πρεπει να κανεις συχνες αλλαγες νερου και να μειωσεις στο ελαχιστο το ταισμα (ανα δυο μερες) και να βρεις λιγο μπολι αν εχεις τη δυνατοτητα.
Δεν καταλαβα ομως πως αδειασε το ενυδρειο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περίεργο πλάσμα | mitsos85 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 20-03-08 09:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |
κάτι περίεργο? | dim | Bettas | 3 | 01-08-05 02:07 |
κάτι περίεργο | dim | Ζωοτόκα | 3 | 28-03-05 15:01 |