|
|
||||
|
||||
![]()
Απο θερμοστάτη μπορείς να βάλεις και τον εξωτερικό της Ferplast που κουμπώνει στο λάστιχο της εξόδου του εξωτερικού φίλτρου και δεν φαίνεται μεσα στο ενυδρείο (τον έχω 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη μου αρεσε αυτο με το θερμοστατη σου, ειναι μια καλη λυση πιστευω, σε πιο καταστημα θα βρω αυτην την εταιρια? γιατι μπηκα στην σελιδα τησ και εχει και αλλα ωραια που ισως με εξυπηρετισουν. ψαχνω για καταστημα στην ελλαδα αλλα δεν βρισκω!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, αρκετα ενδιαφερον καταστημα! δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν τοση ευκολια στην ευρεση προιοντων στην θεσσαλονικη ενω εδω αθηνα ειναι ενας γολγοθας! Τελος παντων.
Κατι αλλο τωρα. υπαρχει sprau bar για διαμετρο σωληνα 16/22?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.osmosisaquariums.gr/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και παρα υπάρχουν μαλλον αυτός δεν έχει ή δεν το γνωρίζει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπαρχει σιγουρα.Το 2026 pro 2 που εχω τετοιο φοραει.Για τσεκαρε το στην σελιδα της eheim |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια απο τις απολαυσεις των koi keepers | Andros | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 26-08-10 15:32 |
Μπλεξαμε σε περιπετειες...!! | alex | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 18-02-10 14:16 |
οι νεες μου κιχλιδες... | thanasis76 | Malawi | 22 | 26-12-09 21:09 |