|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κόψεις και τις 2 μαζί θα είναι μεγάλη η αλλαγή, αν δεν γίνεται να ανάβουν χώρια (δοκίμασε μήπως αν αφαιρέσεις τη μια ανάψει η άλλη αν και χλωμό) μείωσε την φωτοπερίοδο από ; πόσες ώρες ;
|
||||
|
||||
![]()
θα βγαλω το σταρτερ της μιας και δε θα δουλευει
![]() 8 ωρες αναβουνε τα φωτα να μιωσω α ναι ποσο ? ------------------------- η μποκοπα εχει καταστραφει πως κλαδευεται αληθεια δεν εχω ιδεα τωρα τα αλλα ξερω οτι αμα κρατησω την κορυφη θα ξανα βγουν
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 01-09-10 στις 09:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον παίξει όπως λες με μια λάμπα μείον μην αλλάξεις την φωτοπερίοδο. Όμως θέλει παρατήρηση !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπου και να την κλαδεψεις πιανει προτημαμε την κορυφη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστροφη-καταρα... ενυδρειου.... | thanasis76 | Malawi | 30 | 02-01-10 02:23 |
Tρελη καταστροφη... | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-03-09 16:36 |
Καταστροφη | Tricky | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-10-08 17:54 |
καταστροφη ολοκληρωτικη | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 19-03-08 12:58 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |