|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα λυπασματα απο οσο αναγραφει το μπουκαλακι πολυ λυγοτερο και μοιρασμενη η ποσοτητα σε μερες το σιδηρο με μετρο και παρε μια συριγγα τον 2.5 ml για να ξερεις ποσο βαζεις ακριβως
για το φως στα εχουνε πει στα 200lt γνωμη μου μονοδρομος για το co2 η φιαλη
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα λιπάσματα στοπ προς το παρόν!
|
||||
|
||||
![]()
να κοψω της 2 λαμπες ? μια και ειναι ποιο ευκολο γιατι αναβουνε μαζι
φωτοπεριοδο να κοψω ? προς το παρων θα κανουμε 1 diy 5 λιτρα απο το τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Αν κόψεις και τις 2 μαζί θα είναι μεγάλη η αλλαγή, αν δεν γίνεται να ανάβουν χώρια (δοκίμασε μήπως αν αφαιρέσεις τη μια ανάψει η άλλη αν και χλωμό) μείωσε την φωτοπερίοδο από ; πόσες ώρες ;
|
||||
|
||||
![]()
θα βγαλω το σταρτερ της μιας και δε θα δουλευει
![]() 8 ωρες αναβουνε τα φωτα να μιωσω α ναι ποσο ? ------------------------- η μποκοπα εχει καταστραφει πως κλαδευεται αληθεια δεν εχω ιδεα τωρα τα αλλα ξερω οτι αμα κρατησω την κορυφη θα ξανα βγουν
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 01-09-10 στις 09:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον παίξει όπως λες με μια λάμπα μείον μην αλλάξεις την φωτοπερίοδο. Όμως θέλει παρατήρηση !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπου και να την κλαδεψεις πιανει προτημαμε την κορυφη
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω
για βοηθεια στο co2 καλα θα ηταν λιγο exell συμπληρωμα απο οτι προσεξα στις φωτο θελεις καλιο για να μπορουν τα φυτα σου να δεχθουν πιο ευκολα τα αλλα λυπασματα κανε ενα καθαρισμο τα φυλλα και καποια φυτα οπως τη λουντβιγκια και κλαδεμα πογκοστεμον στελατα και καμπομπα ενα καλο καθαρισμα μια βαρβατη αλλαγη εγω θα εριχνα μια συσκοτηση 2 ημερων και μετα θα ξανα αρχιζα σιγα σιγα να αυξανω τη φωτοπεριοδο ανα μιση ωρα τη εβδομαδα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστροφη-καταρα... ενυδρειου.... | thanasis76 | Malawi | 30 | 02-01-10 02:23 |
Tρελη καταστροφη... | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-03-09 16:36 |
Καταστροφη | Tricky | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-10-08 17:54 |
καταστροφη ολοκληρωτικη | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 19-03-08 12:58 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |