|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο σου ειναι στρωμενο???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ενυδρείο τρεχεί σχεδόν μήνα ,στην αρχή του έβαζα βακτηρίδια της Api και μετά βρήκα και έκανα και μπολι απο έναν φιλο πρην μια εβδομάδα. Το περίεργο που μου φαίνετε δεν έχω καθόλου No2 και έχω πολυ λίγα νιτρικα , επομένως έχει στρώσει σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ξερω απο φυτα μαλλον τα καταναλωνουν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι nymphaea lotus ή tiger lotus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ,αύριο θα πάρω τεστ για αμμωνία ,όσο για το λίπασμα που λες θα το ψάξω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανανεώνεται, βγάζει καινούρια φύλλα;
Συνήθως τα φύλλα αυτού του φυτού όταν περνά ο κύκλος τους σαπίζουν κάτω στην ρίζα τα πετάς και αυτό βγάζει άλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον giannisaek αλλά θέλει και λίγο προσοχή το θέμα στρώσιμο καθώς μας λες ότι μπόλιασες το ενυδρείο αλλά από ότι καταλαβαίνω μετά δεν έχεις μέσα κατοίκους; σωστά ;
Τα βακτηρίδια τα ταΐζεις κάπως;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατά την ταπεινή μου γνώμη κακώς έβαλες ψάρια, αλλά αφού τώρα έγινε, στενή παρακολούθηση ΝΗ3 και ΝΟ2 και αλλαγές νερού μόλις δεις κάτι απ'τα 2 να ανεβαίνει. Για τα λιπάσματα σου τα είπα παραπάνω (μαγαζί με χημικά, φαρμακείο, κλπ, αλλιώς θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα). Κάνε αναζήτηση για "DIY λιπάσματα" για λεπτομέρειες. Για το τι ταιριάζει με guppies, ας μιλήσουν οι πιό έμπειροι - ίσως σε χωριστό ποστ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτο? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 13-04-10 20:05 |
Προβλημα με φυτο.. | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-03-09 12:23 |
Προβλημα με "αγνωστο" φυτο.. | lucky13 | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 29-01-09 09:36 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |
Εχω προβλημα με ενα φυτο(Echinodorus bleheri)!! | Nick the Greek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-04-03 23:47 |