|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα πια!!
Ο υαλοβάμβακας δεν είναι βιολογικό υλικό!!! Δώσε του σφουγγάρι περίπου να είναι το 1/3 από το υλικό που χωράει στο φίλτρο της. Δώσε 0.5 λίτρο σφουγγάρι αν μπορείς. Αν βγεί από ροή πάνω από μία ώρα αχρηστεύεται. ------------------------- Ωχ, είπα δώσε του;;; χεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:gr in: ![]()
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 31-08-10 στις 09:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα γεια σου βρε τηλεμαχε......
ευχαριστω φιλε μου για το μπολι...μολισ το χρειαστω (δλδ μολισ βρω ενυδρειο και το στησω ) θα επικοινωνησω με πμ... δεν παιζει καμια σημασια που ειναι απο κιχλιδεσ σωστα??? δυστυχωσ δεν εχω την δυνατοτητα να τρεχω χανια ... οποτε θα δοκιμασω την τυχη μου και του ψαριου μου απο εδω... ποσο χαλια μπορει να ειναι δλδ .... 4 τζαμια κολλημενα απο την εταιρια που τα πουλανε αυτοι ετοιμα ειναι το ενυδρειο..... :P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη happyfish : 31-08-10 στις 09:56 Αιτία: συμπληρωση |
|
||||
|
||||
![]()
μπολι να ναι και οτι να ναι
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον δεν ειναι θαλασσινο εισαστε οκ
------------------------- εγω θεωρω πιο αποτελεσματικο το σφουγγαρι γιατι δεν το αλλαζουμε καθε τρεις και λιγο
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 31-08-10 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και σφουγγαρι θα δωσω και υαλομβαβακα και νερο ....ντου νοτ γουορι ....και αν θες και κατι απο Χανια πες το σε μια βδομαδα θα παω για επιδρομη εκει .... οποτε στο κραταω !!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω .... αλλα δεν ξερω ακομα ...κατσε να παω στο ηρακλειο να δω τι παιζει και θα σου πω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαχνεις ;;;
Επειδη 2 χρονια τωρα που ασχολουμε με το ενυδρειο ξερω και τα 10 πετσοπ του Ηρακλειου , πες μου τι ψαχνεις ισως μπορω να σε βοηθησω και γενικα ρωτα με οτι θες , μπορει να μην ειμαι expert ... αλλα κατι ξερουμε και μεις..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά είναι το σφουγγάρι, αλλά ποιο είναι αυτό που αντικαθιστάς κάθε τρεις και λίγο; |
|
||||
|
||||
![]()
Tον υαλομβαβακα εννοει....που δεν τον αντικαθιστας απλα τον πλενεις ,εκτος και αν δεν παιρνει αλλο πλησιμο ( φυσικα με νερο ενυδρειου)
|
||||
|
||||
![]()
Ε, εντάξει! Κάθε υλικό έχει τη δική του χάρη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει πιάσει βιολογία ο υαλοβάμβακας μπορείς να τον δώσεις για μπόλι, αλλιώς ή στίψε το σφουγγάρι ή δώσε λίγο siporax αν έχεις, το οποίο και αντικαθιστάς με καινούργιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
φυτα με πολλες απαιτησεις? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-04-09 05:47 |
πολλες & διαφορες ερωτησεις | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-10-07 14:36 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |