|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τη τιμες νερου εχεις ???
ποια θα κρατησεις ? το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι ? τα φυτα σου ειναι ευκολα και αμα τα εβαλες τωρα θα προσαρμοστουν μη ριχνεις πολλα λιπασματα δε χρειαζοντε
|
||||
|
||||
![]()
θα κρατησω τα 2 green terror το firemouth. ειναι 240 μικτα. ξεκινησα με κερατοφυλλο και moss πριν 6 μηνες περιπου. πριν το καλοκαιρι εβαλα τα υπολοιπα. δηλαδη προτεινεις να κοψω τελειως τα λιπασματα? γιατι ηδη χρεισιμοποιω πολυ λιγο. αλλα ζουμια δεν εχω για να κανω και τα υπολοιπα τεστ. αν το μικρο green terror δε βγει θυληκο θα τα δωσω ολα και θα βαλω τιποτα αλλο μεσα.
|
|||
|
|||
![]()
Κόψε το σίδηρο εντελώς για να μην έχεις άλγη (έχεις φυτά χαμηλών απαιτήσεων και δεν χρειάζεται, μόνο εάν κιτρινίσουν τα φύλα τους), τα άλλα κάλιο και ταμπλέτες να τα βάζεις και δεν θα έχεις πρόβλημα άλγης (αλλά και αυτά σε μικρές δόσεις γιατί τα φυτά σου είναι χαμηλών απαιτήσεων, και μπορούν να αναπτύσσονται με τα ιχνοστοιχεία μόνο του νερού).
Τις βαλισνέριες τις έχεις φυτέψει βαθιά, άποψή μου είναι να τις τραβήξεις προς τα έξω στο σημείο που η ρίζα να φαίνεται ελάχιστα. Τις αλλαγές νερού που κάνεις είναι καλό, να τις συνεχίσεις και όλα θα πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν σαπιζουν οι ριζες απο τις βαλισνεριες ποιος μπορει να ειναι ο λογος.Ερωτηση απο ενα φιλο μου.Εχει υποστρωμα Seachem Flourite και τα φυτα τα ειχε σε αλλο ενυδρειο με ταμπλετες της ιδιας εταιριας χωρις υποστρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου παρε ενα τεστ νιτρικα και ενα λιπασμα νιτρικα γιατι με τοσα λιγα ψαρια/συχνες αλλαγες νερου κερατοφυλλο νιτρικο = 0 και θα εχουν θεμα τα αλλα φυτα.
αυτο που λες για το κερατοφυλλο ειναι απο το χαμηλο φως |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα! Το πιο πιθανό είναι να έχεις έλλειψη νιτρικών. Ίσως θα έπρεπε να αφαιρέσεις ή περιορίσεις το κερατόφυλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Θα βοηθησει κανενας?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φυτα | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-03-13 10:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
Προβλημα με φυτα | KARGIO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 03-11-08 10:35 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |