|
|
||||
|
||||
![]()
θες σιγουρα χαμηλωμα τοτε
ενα σαλιγκαρακι βαλε αμα θες γαριδες θα συμφονισω με τον Maverick να μην βαλεις ειναι μικρο το ενυδρειο ασε που μπορει να της τρωει κι ολλας αμα δεν εχεις φυτα να κρυφτουν βγαλε τα πλαστηκα και βαλε κανενα ευκολο φυτο τα πλαστικα μετα απο λιγεσ μερες δε θα θες να τα βλεπεις ολη η βρωμα εκει θα καθετε και κοβουνε κι ολας
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω..ειναι κριμα ο μονομαχος με την πλαστικουρα μεσα..5 φυτα να βαλεις οπως κερατοφυλο, καμια κρυπτοκορινα, κμια egeria densa το γεμισες και θαναι πιο ευτυχισμενος ο τυπακος..τον αερα θα τον σταματησεις γιατι θαχεισ τα φυτα και θα δεις μεγαλη διαφορα..γαριδεσ μην το τολμησεισ γιατι δεν λεφγεται αδικα μοννομαχος..θα τις κανει..σαγανακι..ασε τον μονο του..
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω κανένα πετ σοπ κοντά που να πουλάει αληθινά φυτά. Στην βάρη που πήγα στο πετ σιτυ δεν είχε. Αλήθεια ένα φυτό όπως anubias πόσο μπορει να κάνει περίπου?
|
|
|||
|
|||
![]()
3 με 5 ευρω..αναλογως..κμε κανενα 20,30 ευρω το γεμιζεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμα βρω απο κάποιο γνωστό μου απλώς κόβω ένα κλαράκι, το φυτεύω στο δικό μου και έγινε?
|
|
|||
|
|||
![]()
αναλογα με το φυτο και πωσ αυτο πολλαπλασιαζεται..ετσι που λεσ πας σε κερατοφυλλο egeria densa και καποια αλλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος....? | lilyth | Bettas | 37 | 21-06-08 09:02 |
Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Ο μονομάχος μου | laskarino | Bettas | 10 | 11-04-05 12:29 |