|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως και υπάρχει Νίκο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To ξερω πως ειναι λιγο τολμηρο να ξεκιναω με τετοια φυτα σαν πρωτη προσπαθεια,γι αυτο ειπα να συμβουλευτω τους ειδικους του θεματος οποτε να αποφυγω οσο το δυνατον τα λαθη και να βγει κατι ομορφο το οποιο θα κρατησει.μπορει καποιος να μου πει ιδανικες διαστασεις για το viv γιατι λεω να ξεκινησω με την κατασκευη απο τη αλλη εβδομαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ξαρει κανεις κανενα φυτωριο στην αθηνα που να την εχει (διωναια) στα σιγουρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις για τα viv φίλε μου. ..είναι θέμα γούστου... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διωναία δεν το λένε; Θα πάρω ένα σε γλαστράκι... Να το ποτίζω με απιονισμένο;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω βρηκα στο χαλανδρι και απ οτι καταλαβα εχει σχεδον σε ολα τα φυτωρια. με απιονισμενο ειναι μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη τυχη στο να το βρεις,εγω που εφαγα κρητη και Πατρα τελικα τζιφος ασε που δεν το ηξεραν με καμια ονομασια....κατεληξα να τους λεω αν εχετε το φυτο που τρωει μυγες για να καταλαβουν.Παντως μου εξηγησαν πως το φερνουν κυριως στις αρχες καλοκαιριου επειδη τρωει τις μυγες και ειναι δημοφιλες εκεινη την περιοδο.Πραγματικα αν μπορεσεις να το βρεις πες μου και εμενα μπας και φτιαξω επιτελους το vivarium που μου εχει κατσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει στο κέντρο Χανιά στην αγορά στο μαγαζί εν κήπω θα φέρουν σε μία εβδομάδα.
Σόρρυ για το όνομα μαγαζιού
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 14-03-10 11:51 |
Ε και γω ζηλεψα!Vivarium | rottbea | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-03-10 03:48 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |