|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααα ωραια ...
θα το ψαξω αυτο που μου λεσ εμ για υποστρωμα τι να κανω .??? ενα χρωματιστο χαλικι που του εχω τωρα ειναι οκ να μπει και στο καινουριο η βλακεια θα κανω???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχω αλλη μια απορια (φαντασου να παω και στα πετ σοπ )
![]() ποσο πολυ χαλικι χρειαζομαι ??? εξαρταται απο το μεγεθοσ του ενυδρειου το ξερω αλλα ποσο παχυ πρεπει να ειναι για να υπολογισω???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1-2 εκατοστά πάχος. εγώ για 120 λίτρα πήρα 10 κιλά και έβγαλα περίπου 1 εκ.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωωωωωω!!!! το ψαρακι μου θα σου χρωσταει ....
μεχρι την παρασκευη ελπιζω να εχω το ενυδρειο μου!!!!! θα ανεβασω και φοτο!!! τωρα παω να του κανω αλλαγη νερου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαράκι σας δεν μου χρωστάει τίποτα...
είναι υποχρέωσή μου να βοηθάω τελείως αρχάριους να πάρουν σωστές γνώσεις και να σώσουν τα ψαράκια τους... αυτός είναι ο σκοπός όλων των μελών... πόσο μεγάλη αλλαγή θα κάνετε και τί αντιχλώριο βάζετε;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μήπως είναι πάρα πολύ λίγο 1-2 εκατοστά; Αν είναι να βάλεις και φυτά θα χρειαστείς σίγουρα 4-5 πιστεύω για να πιάσουν καλά και οι ρίζες τους!
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα να βαλω γυρω στα 3 γιατι του μακη αρεσει να την σκαλιζει
μην κολλησει στο τζαμι καμια ωρα..... αλλα κααατσε να παρω το ενυδρειο και θα τα δω οοολα τα αλλα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
φυτα με πολλες απαιτησεις? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-04-09 05:47 |
πολλες & διαφορες ερωτησεις | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-10-07 14:36 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |