|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με καβουράκι... μέχρι να φτάσω σε σημείο να τον πιάσω μου πήρε 1 εβδομάδα... Φαντάσου ότι τον ονόμασα κιόλας... Ήταν πολύ μπαγάσας όμως και δεν ερχόταν ούτε για φαγητό ούτε τίποτα, μέχρι που μια μέρα έκατσα με την αδελφή μου, εγώ με μια τεράστια τσιμπίδα και η μικρή με μια απόχη και μετά από 20-25 λεπτά παίδεμα, τον πιάσαμε και τον βγάλαμε έξω! Έχε υπ' όψιν ότι πρέπει να τον βγάλεις γιατί, το βράδυ που τα ψαράκια σου θα ξεκουράζονται μέσα στο βράχο, θα πηγαίνει και θα τους τρώει τις ουρές τους... Καλή επιτυχία σε όλο το εγχείρημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 3 μήνες σχεδόν έχω πλέον σταθερά
no3 - 2.5 no2 - 0 nh4 - 0 ph - 8.35 kh - 8 ca - 460 mg - 1300 αλατότητα - 1.025 θερμοκρασία 27 ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την ζωή που βγήκε από τον βράχο ![]() ![]() και των ζωντανών που προστέθηκαν πριν απο λίγες μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() συνέχεια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο . grtz
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις αρχιζει να στοκαρεται ερχεται η μαγεια...
![]() καλη συνεχεια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλή η πορεία!! Και έχει λαμπρό μελλον!!
![]() Ολα ειναι πολυ καλα, έχω μόνο μία μικρη παρατήρηση και ελπίζω να μην βγω αληθινος.. O λευκόστερνος καθως και ο japonicus ειναι καλο (όχι αναγκαίο ![]() Κατα τα αλλα πολυ καλο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με το Νεο...αν και εβαλα τον λευκοστερνο μου τελευταιο εκανε κατι μπατιλικια και μαγκιες..
![]() αν τον εβαζα στην αρχη νομιζω θα ειχα προβλημα... τον japonicus που τον ειδες ωρε Νεο και δεν τον βλεπω ??
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια,
μέχρι στιγμής έχω 1 common clown 1 hippo tang 1 yellow tang 1 damsel 1 λευκόστερνο 1 goby 2 chromies 4 εριμήτες μπλε 2 white striped shrimps αν θυμάμαι καλά το όνομα τους 1 αστερίας μπλε χθες μπήκε μέσα ένας μανταρίνος, αλλά νομίζω ότι έκανα λάθος που τον έβαλα, δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, είναι συνέχεια κρυμμένος στις αριστερές σπηλιές... εύχομαι να βρίσκει τα κοπήποδα που έχει μέχρι στιγμής σε αφθονία ο βράχος, δεν νομίζω να στοκάρω παραπάνω από ζωντανά ίσως μόνο 2 καρδινάλιους οπότε ο λευκόστερνος μπήκε σχεδόν τελευταίος. τις πολλές μαγκιές τις κάνει το damsel τις πρώτες ώρες ενός νεοφερμένου, κάτι σαν τελετή μύησης, συγκεκριμένα έχει και χαρακτηριστική κίνηση με την ουρά του που πάει και την κουνάει στα μούτρα του νέου ψαριού σαν να τον "ξεσκονίζει" ένα πράγμα, μετά όλα καλά, μόνο με τον λευκόστερνο έκανε την πάπια... μια ερώτηση, γιατί η bubble tip ανεμώνη μου κάνει ότι της κατέβει... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Νεο Reef | Tricky | Reef | 29 | 26-03-09 20:34 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |