|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω , οντος χαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε μαζι με την επιδημια να πεσουν και οι τιμες στα μαγαζια
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με γειά... καλή αρχή και με το καλό για τα πρώτα πθαράκια σου...!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες στο αλατι!!!
ποσα κιλα ΖΒ εχεις?? ειναι σωστο το σκεπτικο σου να μην ακουμπα ο βραχος στον αραγωνιτη οσο γινεται...εξου και τα "υποστηλωματα" σου αλλα θα προτεινα να γινει λιγο πιο ασυμμετρα...εκανα ακριβως την ιδια σκεψη με τον Αλεξ μολις το ειδα..."θυμιζει stonehedge" αρα και ανθρωπινο δημιουργημα...μπορεις με λιγο βραχο ακομη να σπασεις αυτα τα επιπεδα και να κανεις κατι πιο φυσικο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βραχο εχω 17 κιλα , σκοπευω για καπου 8 ακομα γιατι το Pet δεν ειχε αλλο , θα φερει.
Με τα αλλα 8 θα κανω οποσδηποτε περισσοτερες σπηλιες για τα μελοντικα ψαρακια, οποτε και το " ![]() ![]() Το υλικο που εχω βαλει δεν ειναι αραγωνιτης αλλα κοραλι τριμενο.
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΟΣ λοιπον το
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 35 κιλα λοιπον πηστευω ειμαι αρκετα καλα για τα 220 λιτρα μου. και η αναλογια μισος-μισος (17ζ + 18ν) ειναι οτι πρεπει για το ζωντανεμα του νεκρου. Αλλοι βλεπω βαζουν λιγοτερη αναλογια ζωντανου και περισσοτερο νεκρο. Τωρα λοιπον υπομονη μερικους μηνες να ζωντανεψει ο νεκρος να το δω ολο χρωματιστο. Κυκλοφορια προσθεσα ακομα μια sun sun 3000λιτρα για καλητερο αποτελεσμα στον βραχο. Οριστε λοιπον οι φωτο απο το νεο μου δημιούργημα (και μην πειτε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το αποτελεσμα μετα την τοποθετηση του νεου βραχου..
![]() ![]() τωρα υπομονη και εσυ και εμεις για να δουμε πως θα εξελιχθει... καλη συνεχεια.. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι θαλασσινο | akis7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 24-06-10 21:16 |
SOS σε θαλασσινο.. | antonis15 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-12-09 21:48 |
Βραχος για θαλασσινο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 17-04-09 16:54 |
RIO 240 ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | ΚΚΩΣΤΑΣ | Fish Only | 3 | 23-06-08 07:39 |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |