|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι να'ναι μαγνητη οχι.
Χαραζει το τζαμι πανευκολα. Εγω τον καταργησα τελειως. Ισορροπια στο νερο για να μην εχεις πολλες αλγες. Αν βγει καποια στιγμη την εχεις σαν σημα για να μετρησεις το νερο και να το φερεις στα ισα του.
|
||||
|
||||
![]()
Στα νταμάρια όμως?Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω έναν κινέζικο της πλάκας. Μια χαρά καθαρίζει απλά όπως σε όλους θέλει προσοχή να μην πάρει άμμο
Βέβαια έχω και ένα ξυράφι από αυτά για καθάρισμα των κεραμικών εστιών για τα δύσκολα σημεία
|
||||
|
||||
![]()
εγώ με ξύστρα τετρα ηρέμησα...
όσο δύναμη και να βάλω δεν χαράζει ΤΙΠΟΤΑ και τζάμια και τα λοιπά και αφαιρεί όλη την άλγη χεχε
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν καθαριζω αλγες αλλα μια θολουρα που πιανει το ενυδρειο και τους λεκεδες απο την μιξα που αφηνουν ta apple snail
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πάχος τζαμιών? | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-09 08:26 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |
Καθάρισμα Τζαμιών.... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-01-09 19:04 |
Kατηγορίες τζαμιών? | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-12-07 13:50 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |