|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Πάνο,
να σου πω την αλήθεια δεν θέλω ιδιαίτερα να σκέφτομαι οτι υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει κάτι, κυρίως γιατί όπως είπες σε τέτοια περίπτωση θα μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη... Το καλό είναι ότι για 2 χρόνια δεν θα χρειάζεται να ανησυχήσω ιδιαίτερα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου ,θα περιμενω την εξελιξη του,και καλως ηρθες στο gab
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλωσηρθες στην μαγεια της θαλασσας..
![]() μεσα σε μολις 2 εβδομαδες εκανες ολοκληρωμενη ερευνα, εμενα μου πηρε σχεδον ενα χρονο.. ![]() ![]() επισης μου κανει εντυπωση που δεν βρηκες πληροφορηση απο τα forum, υπαρχουν πολλα παιδια γνωστες στον χωρο που θεωρω οτι θα ηταν προθυμα να σε οδηγησουν σε αυτα τα πρωτα δυσκολα βηματα.. ![]() οπως και να χει σου ευχομαι καλη αρχη, σε οτι αποριες μην διστασεις.. ![]() υγ. το aquascape πολυ καλο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από μένα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια! Είναι φοβερό το πως αποκτά ζωή ο βράχος μέσα στο θαλασσινό! Με τι ψαράκια σκέφτεσαι να ξεκινήσεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι salaria fasciatus... πιθανότατα θα ξεκινήσω με αυτό, καθώς είναι αλγοφάγο και βασικά τα κάνει όλα και συμφέρει, και με ένα ζευγάρι "νέμο"! Όσον αφορά το βράχο, μου πήρε συνολικά 3 εβδομάδες μέχρι να φτάσουμε στην τελική του μορφή... και ενώ φοβόμουν ότι μόλις θα έπιανε άλγη θα χάλαγε η όψη του (η δεξιά μεριά, φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, μου μοιάζει πάρα πολύ με τον Barbosa από τους "Πειρατές της Καραϊβικής"), τελικά έχει απλά φτιάξει ένα απίθανο χρώμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο barbosa σε κοντινό... Πραγματικά, δεν του μοιάζει!?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενός "Ι wanna be nano-reef" | chrisx | Reef | 18 | 26-04-13 22:58 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Παρουσίαση ενός (βαρύ) φυτεμένου | Andreas301 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 12-04-08 07:46 |
Φώτο από το ενυδρείο ενός ντροπαλού χομπίστα | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 26-01-08 22:19 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |