|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες κατω απο το χαλικι τι εννοεις;;Μηπως εννοεις πανω στο χαλικι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχει δικιο ο Γιαννης τι θελεις να μας πεις ακριβως αυτα που σου λεω ειναι για ΠΑΝΩ στο χαλικι |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Οι ακαθαρσίες περνάνε και μέσα στο χαλίκι, δεν κάθονται πάνω. οι αλλαγές νερού γίνονται πάντα με σκούπα βυθού. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην πειραζεις τιποτα κατω απο το χαλικι και προπαντως μην το ανασηκωνεις για να καθαρισεις απο κατω.Θα σηκωσει αμμωνια και καληνυχτα μετα...Οτι κανεις με την σκουπα βυθου και τιποτα αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω να κανω και γω μια ερωτηση.Επειδη και εγω εχω ενα παραμοιο προβλημα με τις ακαθαρσιες ομως εμενα πανε και πανω στο κερατοφυλλο υπαρχει καποια λυση;Επισης ενας πετσοπας μου ειχε πει να παρω κατι για το υποστρωμα που το κανει θερμαινωμενο και κανει καποιο κυκλο για να μην γινει τοξικο το υποστρωμα εχει καμια σχεση με τις ακαθαρσιες αυτες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις με το οτι το κανει θερμενομενο;Μηπως εννοεις αντι για θερμαντηρα να βαλεις στο υποστρωμα τα ειδικα θερμαντικα σωματα;;;Γιατι αν εννοεις αυτο αφενος πρεπει να γινει πριν στηθει το ενυδρειο(να ειναι αδειο απο νερο,υποστρωμα κτλ)και αφετερου δεν νομιζω να κανει κατι τετοιο που ισχυριζεται ο πετσοπας σου(χωρις βεβαια να ειμαι 100% σιγουρος γιατι ομολογω πως πρωτη φορα το ακουω αυτο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εχει γεμισει το υποστρωμα δεν βαζω τιποτα τετοιο..Να βαλω red cherry γαριδουλες σε 75 καθαρα λιτρα με γκαπι?Αν ναι ποσες να βαλω? θα κανουνε δουλεια με τις ακαθαρσιες πανω στα φυτα μου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγες νερου | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-10 22:17 |
Αλλαγες νερου | Apollwnas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-03-08 01:50 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |