|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες στην παρεα μας και καλοριζικο το ενυδρειο σου με τον εξοπλισμο του.Ωραιο το ενυδρειο σου και τυχερη που βρηκες φιλο που γνωριζει.Λιγο πολυ ολοι εχουμε καποιο γνωστο που ασχολειτε και γνωριζει περισσοτερα,αλλα σαν το gab κανενας.Ναι μεν γραφεται και παπαντζολογια οπως ειπες,αλλα αν διαβαζεις μπορεις να την διακρινεις και να την αγνοησεις.Καλη επιτυχια στο ενυδρειο σου και περιμενουμε και αλλες φωτο καθως ωριμαζει.Τα υπολοιπα οι reefαδες.Και παλι καλως ορισες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ... Καλώς σας βρήκα... Με το που θα μπει ψαράκι θα ανεβάσω φωτογραφίες...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες...
![]() ![]() ![]() πολυ ωραιο το ενυδρειο. θα περιμενω να δω τιν εξελιξη του. εδω θα βρεις οση βοιθεια θες. οπως βρικανε και πολλα αλλα ατομα. και παλι καλως ηρθες.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες pitsfitili.
πολυ ωραιο το red sea max αλλα για να το αποκτησεις πρεπει να βαλεις πολυυυ βαθια το χερι στην τσεπη... επισης ειχα την απορια αφου ολα ειναι φιξ,....τι γινεται αν χαλασει ενα εξαρτημα?? π.χ. το σκιμμερ?? πρεπει να βρεις υποθετω το ιδιο απο την εταιρεια...που θα ειναι εξισου ακριβο?? ![]() παντως επειδη το εχω δει και απο κοντα απο δεινο reefa στη θεσσαλονικη το ενυδρειο ειναι υπεροχο. καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Πάνο,
να σου πω την αλήθεια δεν θέλω ιδιαίτερα να σκέφτομαι οτι υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει κάτι, κυρίως γιατί όπως είπες σε τέτοια περίπτωση θα μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη... Το καλό είναι ότι για 2 χρόνια δεν θα χρειάζεται να ανησυχήσω ιδιαίτερα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου ,θα περιμενω την εξελιξη του,και καλως ηρθες στο gab
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλωσηρθες στην μαγεια της θαλασσας..
![]() μεσα σε μολις 2 εβδομαδες εκανες ολοκληρωμενη ερευνα, εμενα μου πηρε σχεδον ενα χρονο.. ![]() ![]() επισης μου κανει εντυπωση που δεν βρηκες πληροφορηση απο τα forum, υπαρχουν πολλα παιδια γνωστες στον χωρο που θεωρω οτι θα ηταν προθυμα να σε οδηγησουν σε αυτα τα πρωτα δυσκολα βηματα.. ![]() οπως και να χει σου ευχομαι καλη αρχη, σε οτι αποριες μην διστασεις.. ![]() υγ. το aquascape πολυ καλο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενός "Ι wanna be nano-reef" | chrisx | Reef | 18 | 26-04-13 22:58 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Παρουσίαση ενός (βαρύ) φυτεμένου | Andreas301 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 12-04-08 07:46 |
Φώτο από το ενυδρείο ενός ντροπαλού χομπίστα | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 24 | 26-01-08 22:19 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |