|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω πανο1979 οτι αυτα τα φιλτρα μπορουν να δουλεψουν ξαπλωτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αντί να το βάλει από το άνοιγμα της πόρτας με τη μούρη, να το βάλει με το πλάι εάν τον παίρνει το βάθος του ντουλαπιου....
|
||||
|
||||
![]()
Παντως αυτο που καταλαβα εγω,ειναι οτι ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι απο τα φιλτρα μας(ανεξαρτητου μαρκας)οποτε παρε οτι γουσταρεις και σε παιρνει.(αρκει να ειναι eheim)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κύριο μειονέκτημα που έχει για μένα η EHEIM (πέρα από την τιμή) είναι ότι οι σωλήνες και τα πλαστικά εισόδου-εξόδου, βγάζουν μάτι με την ακαλαίσθητη πρασσινίλα τους...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=panos1972;473452]Εάν είχα λεφτά θα έπαιρνα EHEIM! Όμως για τις αποδόσεις που θέλω, για αντιστοιχης δυναμικότητας EHEIM χρειάζομαι ΠΟΛΛΑ περισσότερα ευρόπουλα, τα οποία όμως δεν έχω. Οπότε κάνω τη δουλειά μου (με μικρές παραχωρήσεις μερικές φορές) με τις οικονομικότερες επιλογές.[QUOTE]
Εννοειτε βρε Πανο.Ο καθενας παιρνει οτι φτανει η τσεπη του(και εγω μεταχειρισμενο το πηρα το 2026 αλλιως θα ημουν ακομα με το 2213 το οποιο και αυτο μου το χαρισανε).Πλακιτσα εκανα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα ειναι θεμα χρηματος πηγα στο quicko Να παρω σωληνες και μου λεει 4ε το μετρο ο μεγαλος και κατι λιγοτερα ο μικρος σωληνας λεω ΟΚ thx
παω σε ενα μαγαζι και περνω ενα κατακιτρινο λαστιχο 1/2 της ιντζας με 1ε το μετρο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο - Ποιό να πάρω??? | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 27-03-10 10:45 |
Φίλτρο αλλά ποιό;; | zak | Φίλτρανση | 30 | 27-09-09 22:18 |
Εξωτερικό Φίλτρο, ποιό; | betty | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 09-11-05 12:55 |
Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |