|
|
||||
|
||||
![]() ![]() το περίεργο είναι ότι βγήκε βόλτα σχεδόν 10 μέρες μετά.... μα που κρύβονταν όλο αυτον τον καιρό;;; τον βράχο τον έβγαλα και τον έβαλα πάνω από 3 φορές σε κουβάδες και έμενε για κάνα μισάωρω την φορά έξω μέχρι να τελειώσω με το aquascape... καμία ιδέα κανείς;; ευχαριστώ!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τον πας για reef τον βγαζεις οπωσδήποτε...
![]() Μια χαρα αντέχει και παραπανω, εδώ σκέψου αντεξε πόσες ώρες μέχρι να έρθει ελλάδα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε μου αρχικα μη βαλεις ψαρακια αν δν τον πιασεις τον τυπο γιατι εινε επικινδυνος και με τα μικρα ΝΕμο
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον θα δοκιμάσω με τροφή γιατί το κομμάτι που βρίσκεται αν βγεί θα γίνει κατολίσθηση....
μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει πειράξει κάτι μανιτάρια και κάποια ζωάνθους που ήρθαν με τον βράχο... ελπίζω τουλάχιστον να φάει μία μικρή απταίσια που έχω σε ένα δύσκολο σημείο να μην αναγκαστώ να την βγάλω μόνος μου, αντε να κάνει και καμία δουλειά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με καβουράκι... μέχρι να φτάσω σε σημείο να τον πιάσω μου πήρε 1 εβδομάδα... Φαντάσου ότι τον ονόμασα κιόλας... Ήταν πολύ μπαγάσας όμως και δεν ερχόταν ούτε για φαγητό ούτε τίποτα, μέχρι που μια μέρα έκατσα με την αδελφή μου, εγώ με μια τεράστια τσιμπίδα και η μικρή με μια απόχη και μετά από 20-25 λεπτά παίδεμα, τον πιάσαμε και τον βγάλαμε έξω! Έχε υπ' όψιν ότι πρέπει να τον βγάλεις γιατί, το βράδυ που τα ψαράκια σου θα ξεκουράζονται μέσα στο βράχο, θα πηγαίνει και θα τους τρώει τις ουρές τους... Καλή επιτυχία σε όλο το εγχείρημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 3 μήνες σχεδόν έχω πλέον σταθερά
no3 - 2.5 no2 - 0 nh4 - 0 ph - 8.35 kh - 8 ca - 460 mg - 1300 αλατότητα - 1.025 θερμοκρασία 27 ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την ζωή που βγήκε από τον βράχο ![]() ![]() και των ζωντανών που προστέθηκαν πριν απο λίγες μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() συνέχεια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο . grtz
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Νεο Reef | Tricky | Reef | 29 | 26-03-09 20:34 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |