|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε καμια φωτο να το δουμε και εμεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε αίτημα φιλίας στον halvas....
![]() ![]() ![]() ................... Πάντως είναι ΠΟΛΥ παράξενο! Μόνο η άλγη είναι πιο ανθεκτική από τις ανούμπιες.... Ανέβασε φωτογραφία και συμπήρωσε και το εντυπάκι με τις μετρήσεις και τις παραμέτρους. Κοίτα και εδώ http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα παθει και εγω αυτο που λες .Μαλλον επειδη ειχα αφησει πολυ λιγα ψαρακια και ταιζα πιο λιγο απο προηγουμενως .Ως επακολουθο η ανουμπια δεν εβρισκε τα ωφελιμα συστατικα που χρειαζοταν . Το λιπασμα που εβαζα ηταν σε ταμπλετες και δεν την ωφελουσε αφου οι ριζες της δεν ερχονταν σε επαφη με το χαλικι .
Οταν εβαλα υγρο λιπασμα (αυτο με τις σταγονες)συνηλθε πολυ γρηγορα .
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΠΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω και κατι αλλο?
το νερο τουενυδριου μου εχει γινει σκουρο... και οταν λεω σκουρο εννοω σχεδον μαυρο, αφου δεν μπορω να δω ουτε τα ψαρακια μου καλα.... και ειναι αλγη σηγουρα γιατι εχθες στον καθαρισμο που εκανα πεταξα ενα σωρο κεραττοφυλλο.. ειχε πιασει ολο μακα.... μια καφε αηδια... πωσ θα το καθαρισω??? παιδια βοηθειααααααααααααααααααααααα μετρησεις πηρα και ειναι στα επιθυμητα αποτελεσματα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λύση:
50% αλλαγή νερού μέχρι να φύγει άνθρακας υαλοβάμβακας έλεγχος ΝΟ3 και ΡΗ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και 50?δεν ειναι πολυ? ανρακας? (δεν εχω) υαλοβαμβακας? (δεν εχω) to No3 που πρεπει να κοιμενεται? εκανα εχθες τεστ δεν θυμαμαι να σου πω, στις 2 που θα παω σπτι!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη-καθε ποτε χαλαει? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-09-09 20:58 |
ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΟΥΜΠΙΑ; | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-11-07 00:12 |
προβλημα με ανουμπια | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-08-07 00:01 |
ανουμπια κοκκινωπη..... | klaz | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 05-10-05 08:52 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-05 15:09 |