|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω μέρος στην κατηγορία κάτω των 100 λίτρων για να τεστάρω και τις ικανότητες της καινούργιας φωτογραφικής μηχανής μου..
Και πιστεύω πως καλό είναι να συμμετάσχουμε πολλοί και γενικότερα να κάνουμε τέτοια event. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια προσπαθεια !
Για τα 100 λιτρα συν θα χαρω να λαβω μερος . Καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα κανω προσπαθεια στα 60 λιτρα με χαμηλες απαιτησεις!!!Θα ηταν ομως τεραστια βοηθεια να γινει για τελος του χρονου!Πολυ καλη κινηση!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελεις να ερθεις και απο μενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ μετά τη βάφτιση θα πάρεις το φωτογράφο στο σπίτι.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι νομιζεις οτι δεν του το εχω πει ?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σχολιασω οτι εχουμε μεχρι αυτη τη στιγμη 19 σιγουρες (?) συμμετοχες και 27 πιθανες συμμετοχες.
Συνολο 46 πιθανοτητες συμμετοχης. Πολυ ενθαρρυντικη εξελιξη μεσα σε 48 ωρες αν σκεφτει κανεις οτι η μεγαλυτερη μαζα δεν εχει γυρισει ακομα απο τις διακοπες του Αυγουστου ! Αρχιζω να διακρινω μια αχτιδα ελπιδας οτι αυτος ο διαγωνισμος θα εξελιχθει σε smash hit για τα ελληνικα δεδομενα και θα θεσει την βαση για κατι ακομα πιο επισημο στο μελλον !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα παρω μερος,την κυριακη εκανα το νεο στησιμο.πιστευω να ειναι ετοιμο για το διαγωνισμο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |