|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα γεννητουρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια ! Μπράβο !
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα το τρίτο σεβερουμακι πρέπει να φύγει
![]() Πολύ θα ήθελα να το χαρίσω σε κάποιον που θα το ήθελε και μπορεί να του προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες, γιατί τα έχω αγαπήσει πολύ. Να το βάλω αγγελία...; |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε ακομα και βλεπεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οντως περιμενε να σιγουρευτεις και βλεπεισ τι κανεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο 2ο βιντεο ειναι παραπανω απο σαφης η προ-αναπαραγωγικη συμπεριφορα του ζευγαριου, σε 2 μερες το πολυ θαχεις αυγουλακια.
Αυτο δεν σημαινει οτι αμεσα πρεπει να ξεφορτωθεις το 3ο, αλλά σιγα σιγα προγραμματισε το. Οπως πρεπει και να προγραμματισεις να φυγουν μερικα ραμιρεζι (ηδη κανουν τσαμπουκαδες, κι αμα σχηματιστει ζευγαρι θα χειροτερεψει το πραγμα). |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που φαίνεται στο 2ο βίντεο το κάνουν αυτά τα δυο εδώ και 15 μέρες περίπου. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι τραβηγμένο στις 9/8/2010. Το οτι δεν έχω δει αυγά ακόμα τι μπορεί να σημαίνει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον οτι κανανε και δεν το πηρες χαμπαρι και φαγωθηκαν και το ξανακανουν..
Η συμπεριφορα αυτη ειναι πολυ χαρακτηριστικη λιγο πριν την γεννα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και μπράβο και απο μένα. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα αισθητικά.
Με τι είδους μηχανή είναι η φωτό? ποτέ μου δεν τα καταφερα σε αυτό, πάντα άθλιες βγάζω με μια αυτόματη.. Σχετικά με τη λευκή άμμο (ας με διορθώσουν οι γνώστες) θυμάμαι όταν το έψαχνα για το δικό μου με είχε φρενάρει η άποψη που είχα βρεί σε πολλά σημεία οτι γενικά το ανοιχτόχρωμο υπόστρωμα στρεσάρει τα περισσότερα είδη ψαριών και προτειμούν ο βυθός να είναι σκούρος.. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι στον αμμαζονιο ο πατος ειναι λευκος και τα νερα μαυρα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα νερα ειναι μαυρο στο rio negro βασικα, αν δουμε rio branco ή rio salimoes δεν ειναι μαυρα τα νερα. Και ενδιαφερον εχει οταν συναντιουνται τα ποταμια. Τα μισα μαυρα τα μισα ασπρα. http://photos.igougo.com/images/p242...the_waters.jpg http://img527.imageshack.us/img527/6...treriosrq4.png Συνηθως στα ρηχα ειναι η αμμος η ασπρη. Αλλου ειναι φουλ στα ξερα φυλλα και στο ιζημα. Πιο βαθεια εχει μεχρι λασπη.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |