|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία! Τώρα κατάλαβα (αλιλούιαααααα)
Ζηλεύω αυτά τα ενυδρεία '''υπερπαραγωγές''' Το δικό μου είναι χάλια!!! Χ ΧΑ ΧΑΛ ΧΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙ ΧΑΛ ΧΑ Χ
|
||||
|
||||
![]()
εχετε αφθονο χρονο για να "τακτοποιησετε" τα ενυδρεια σας και να βγαλετε μερικες καλες φωτο.
θα περιμενω με μεγαλη χαρα να δω τις συμμετοχες σας!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θελω να τον ευχαριστησω και δημοσια για την προθυμια του και την διαθεση να βοηθησει. Οσο για την ψηφοφορια, 13 συμμετοχες και 19 πιθανες συμμετοχες, δεν ειναι κι ασχημα για το πρωτο 24ωρο απο την αναρτηση της.. ![]() Οσο για αυτους που πιστευουν οτι δεν θα ειναι ετοιμοι, μπορω παντα ,αν μου ζητηθει ή δω οτι ειναι αναγκαιο, να παρατεινω την ημερομηνια συμμετοχης εως τελος του Χρονου (31/12/10). Φυσικα σε αυτη την περιπτωση,θα μετακινηθουν κατα 1 μηνα και τα αποτελεσματα και η ψηφοφορια του κοινου. |
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρωσω οτι για οσους απαντησαν:
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. Δεν υπαρχει λογος να φοβαστε για κατι η να ντρεπεστε! Εχω παρει μερος σε πολλους διαγωνισμους ξεροντας οτι δεν ειχα ελπιδα νικης ... μονο και μονο για την συμμετοχη! Μπορω να σας διαβεβαιωσω ολους οτι τα πηγα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα ... αλλα πιο σημαντικο ειναι οτι μεσα απο αυτη τη διαδικασια εμαθα πολλα οσο αφορα το aquascape και πιο πολυ για την αρμονια που θα πρεπει να εχει! Μη κολλατε πουθενα! Ολοι προσπαθουν να βελτιωνονται και μαλιστα οι πιο νεοι ειναι σε προνομιακη θεση μια που εχουν τονους απο παραδειγματα και πληροφοριες κανοντας την πρωτη προσπαθεια τους στα ενυδρειακα μια πολυ καλη αρχη... Εχω δει "νεους" που αν και ειναι η πρωτη τους προσπαθεια ειναι παρα μα παρα πολυ καλη και θα μπορουσε να σταθει πολυ καλα ... σε καποιο διαγωνισμο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλό είναι όλοι να πάρουμε μέρος. Μόνο για την εμπειρία. Επίσης κανείς δεν γεννήθηκε aquascaper.
Όσο για 'μένα, κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετέχω με ένα βιοτοπικό mbuna. |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις πρεπει να σε ευχαριστησουμε Αλεξανδρε που καταβαλεις προσωπικο χρονο και κοπο για τη διοργανωση αυτη.
![]() ... βαλε και απαντηση "δε θα συμμετεχω γιατι ειμαι κριτης"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας αυτό το καιρό δεν νομίζω να τα καταφέρω να σουλουπώσω ένα γαριδοενυδρείο και να το παρουσιάσω όπως θα το ήθελα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και να προλάβω να φτιάξω ένα όμορφο ενυδρείο δεν θα πάρω μέρος γιατί έχω μεγάαααααααααλο ταλέντο στις θολές φωτογραφίες!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Δεν θα μπορεί να δει κανένας τίποτα!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εισήγηση λοιπόν να θεσπιστεί και κατηγορία "Πράσσινου/θολού νερού (ή φωτογραφίας)"
|
||||
|
||||
![]()
θα το ηθελα και εγω να συμμετασχω με το παλιο φυτεμενο μου.το ενυδρειο το διαλυσα 25 δεκεμβριου του 2009.δεν γινεται κατι????αλλιως θα κατεβω στην κατηγοριο βιοτοπικο θαλασσινο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Αντρεα στειλε, για 5 μερες θα τα χαλασουμε;
![]() Ο ορος για φωτο μεσα στο 2010 ειναι πιο πολυ τυπικος για να μην τυχει κανεις και στειλει κανα παλιο ενυδρειο που εχει ξεστηθει εδω και 2-3 χρονια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε μπραβο για την πρωτοβουλια του διαγωνισμού!
![]() Αν έιναι ετοιμο το νέο φυτεμενο μου θα το στειλω αλλιως θα στείλω το γαριδαδικο μου ετσι απλα για την συμμετοχη και τα χρησιμα σχόλια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |