|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Danio ,Microrasbora και Pseudomugil ξέρω 100% ότι κοπαδιάζουν εμπειρικά αλλά να ξέρεις ότι στα Microrasbora υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τα πιάσουν 'ντροπές' και να μην τα βλέπεις συχνά.
Πάραυτα έχουν συνδιασμό και των τριων μαζί σε ενυδρείο με red cherry,τα πάνε μια χαρά και προχθές ανακάλυψα και αναπαραγωγή. Ίσως να έφαγαν μερικά μικρά αλλά τουλάχιστον 5 που είδα εγώ επιβίωσαν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Iriatherina μαζί με CPD έχω εγώ μαζί με red cherry, πολύ καλός συνδιασμός κατά την γνώμη μου.
Δημήτρη εδώ δεν πρόκειται να βρεις αλλά μπορείς να παραγγείλεις από Αθήνα
|
||||
|
||||
![]()
αν κανεις καμια αγορα iriatherina στειλε μου πμ να μου πεις ποσο εχουν και αν ειναι να τα παρουμε μαζι να πανε και τα μεταφορικα -50%
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τα iriatherina ειναι οντως πολύ καλή περίπτωση. Θα τα ψαξω Αθήνα, και θα δω μήπως και κανένα μαγαζί από δω φιλοτιμηθεί, και θα ειδοποιήσω αν βρω.
Υποθέτω ότι θα είναι προς το τέλος του μήνα όμως, γιατί αν μπούνε σε κανένα ΚΤΕΛ μ'αυτή τη ζέστη... |
|
||||
|
||||
![]()
ε σε μερικες μερες θα πεσει η θερμοκρασια....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Υπάρχουν μικρά ψάρια για κρύο νερό?? | georgeR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-08-06 11:13 |
Σκληρό νερό και υψηλό PH | angelfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 28-09-03 03:13 |
νεον τέτρα & σκληρό νερό | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 12-09-03 19:51 |