|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πάλι καλά δεν λες Γιάννη.... Η σε πιτα με κετσαπ μουστάρδα...
Πάντως εως σήμερα μοιάζουν λίγο ακόμα φοβισμένα ειδικά όταν πλησιάζει καποιος κοντά. Πάνε πίσω πίσω στο τοίχωμα πίσω από κάτι φύλλα. Που και που όμως μετά σιγα σιγά ξεθαρεύουν.... Επόμενη αγορά είναι γεννήστρα αν ειδικά οπως μου γραψες στο pm γενάνε ανα 15 με 20 μέρες θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω.... Εχει πλάκα να είναι κανενα στις μέρες του. Βλέπω καποια με φουσκωμένη κοιλιά και μέσα κατι μαυρο....Λετε???? Α εκτός των ξιφοφόρων και το ένα entleraki που μεινε. έχει πλάκα το ποιο μικρό απ όλα που μου στειλες επέζησε. Είναι τρομερό συνέχεια πάει ερχεται το παίρνει σβάρνα καμια φορα το φίλτρο που πετάει το νερό εχει πολύ γέλιο... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok τότε. ενα θυληκό σερνεται στο χαλίκι λέτε να ειναι στις μέρες τις? Σαν να ψάχνει ηρεμα μέρη μου φαίνεται. και κάθεται με την ώρα σε ένα σημείο. Μόνο αν παει καποιο άλλο δίπλα της τότε φευγει και πάει αλού να βρει ησυχία. Σχεδόν ποτέ δεν πλέει στο μεσο αλλά πάντα στο κάτω μέρος ερποντας στο χαλίκι. Η κοιλιά είναι μάυρη και φουσκωμένη. Αλλά μου φαίνεται μικρό σε μεγεθος για γέννα. Δεν ξέρω μπορεί να έχει πρόβλημα και απο την μεταφορά που εγινε πριν μερικές μέρες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |