|
#1
|
||||
|
||||
![]()
στο μεσογειακο μου εχω βαλει τραγανες....
θεωρειται απο τους πιο πορωδεις βραχους της μεσογειου....ομως και παλι δεν εχω στηριξει τη βιολογια μου μονο εκει. εχω βαλει και βιολογικα υλικα. μπορει να ειναι καλης ποιοτητας βραχος αλλα σαφως δεν ειναι νεκρο κοραλι οπως ο τροπικος. εξαρταται βεβαια και απο την ποσοτητα του βραχου και την ιχθυοφορτιση σαφως. μονο μετρησεις μπορουν να ξεκαθαρισουν το τοπιο αλλα αυτο απαιτει χρονο (ιδιαιτερα αφου δε στηνεις μεσογειακο να τον βαλεις ζωντανο και θα τον νεκρωσεις πρωτα και μετα θα περιμενεις μηνες να επικοιστει ξανα). επισης θα πρεπει και να κουραριστει καθως ολα αυτα που θα πεθανουν θα αποσυντιθενται ελευθερωνοντας αμμωνια.
__________________
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
ο βραχος θα ειναι σαν νεκρος...ετσι οπως εχω στο μυαλο μου τον νεκρο βραχο απο πετ σοπ και αυτον το βραχο που λεω δεν εχει καμια διαφορα...σε εμφανιση λεω παντα....ιδιος μου φενεται...το ενυδρειο μου εχει μονο αραγωνιτη
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
η εμφανιση μπορει να ειναι ιδια....αλλα σαν ποιοτητα δε μπορει να φτασει τον τροπικο βραχο.
αν εχεις χαμηλη ιχθυοφορτιση και πολυυυυυυ βραχο ισως να γινεται και χωρις βιολογικα υλικα...αλλα οπως ξαναειπα...μονο μετρησεις μπορουν να σου το επιβεβαιωσουν. επισης ο νεκρος τροπικος που πωλειται στα μαγαζια ειναι καθαρος. εσυ τον μεσογειακο που θα βγαλεις θα σφυζει απο ζωη..οποτε νεκρωνοντας τον θα εχει πολυ αμμωνια να πεταξει στο ενυδρειο σου....διαβασε για το κουραρισμα και θα καταλαβεις. ![]()
__________________
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
θα τον βαλω ζωντανο(γινεται κι αυτο)ελεγα να το βαλο νεκρο για να πεθανουν οτι "κακα"μπορει να εχει αυτος ο βραχος και να γινει καθαρος.επειδη δεν βρισκω νεκρο βραχο (κοστιζει κι αυτος 5-6 ευρω) κι εχω θελω πολυ αρα θελω και λεφτα ελεγα αυτη τη λυση για πιο οικονομικα....τωρα αν ειναι να κανω 10 αλλαγες νερου(αγορα αλατι)και κανενα ψαρακι για δοκιμη αν αντεξει θα βγουν τα ιδια λεφτα
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
κανεις αλλος γνωριζει???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοχιλια θαλασσας κανει να βαλω? | taspan78 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-04-10 19:30 |