|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το βαρεθεις το σκετο μαυρο...μετα τικανεις? πως το βγαζεις το αυτοκολλιτο και τισ κολλεσ? 1000 φορες ενα χαρτονακι κανσον μαυρο... 0, 50 λεπτα εχει σε οποιοδηποτε βιβλιοπωλειο και να πας(οχι στα jumbo αγγιζει το1 ευρω.... ![]() και αν βραχει... περνεισ και αλλο χρωμα!! καλησυνεχεια στο στησιμο του ενυδριου σου!!
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο που λέω ξεκολάει πολύ εύκολα και δεν αφήνει κόλλα,
η επιφάνειά του είναι σαν από πλαστικό και όχι χαρτί αυτοκόλητο. Τώρα γούστα είναι αυτά, ότι θέλει ο καθένας κάνει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω ετσι σκεφτομαι να κανω.και στην τελικη αμα βραχει το πεταω και τελειωσε η υποθεση,απλα περιμενω να στρωσει πρωτα μετα να βαλω τα φυτακια μου να δω πως θα δειξει και στη συνεχεια τα ψαρακια για το τελικο αποτελεσμα.απλα προς το παρων υπομονη κανω φιλοι μου!!!! ------------------------- Παράθεση:
φιλε Τηλέμαχε λυπαμαι που θα στο πω αλλα τα χρυσόψαρα είναι μόνο για την περιοδο του στρωσηματος..το ενυδρειο προοριζεται για μαλαουι κιχλιδες...βεβαια χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι για τα χρυσοψαρα μου,και τακτικες αλαγες νερου κανω και καθιμερηνες μετρησεις,και μολις ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου θα επιστραφουν στο φιλο που μου τα εδωσε ![]() ![]() ![]()
my sea is my world!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonhs perama : 12-08-10 στις 20:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα εισαι κακος
σου κραταω μουτρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλοι μου ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το ολο στησιμο προχωραει κανονικα,βρηκα ακρη με τα φυτα και ηδη απο σημερα εχω μια ανουμπια νανα,δεμενη σε μια πετρουλα και μεσα στην βδομαδα θα μπει και αλλη μια,εχω επησης και δυο σαλιγκαρακια golden-->αλλα θα το δειξει και η πορεια βλεπωντας την ανουμπια αν ειναι οντως αυτα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να βγει ο γλυφτης
![]() αφρικανες δε θα βαλεις ? τι να τον κανεις τον πλεκο που θελει μαλακο και οξινο νερο ? ------------------------- η καφε αλγη βγενει συνηθος στην αρχη που ειναι αστρωτα τα φιλτρα η απο ελειψη φωτισμου
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 14-08-10 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο πιο γρηγορα αποφασισεις τι ενυδρειο θελεις να κανεις τοσο λιγοτερα ψαρακια θα δυσανασχετησουν. δεν εχει καμια δουλεια ο "γλυφτης" με τις αφρικανες. εκτος αν σκεφτεσαι να πας σε αλλης κατηγοριας ενυδρειο.
αν τον πηρες για "καθαρισμα" τοτε.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647 ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρο με γαριδες | vptheo | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 1 | 03-06-10 12:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
Ζητω | s-vitzi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 04-04-07 17:34 |