|
|
||||
|
||||
![]()
harri δεν μπορω να κανω αυτη τη πατεντα γιατι η εξοδος απο το φιλτρακι δεν ειναι σωληνας αλλα σε σχημα v. εχετε να προτεινετε κατι για φωτισμο κρεμαστο 15 watt?
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε την εξοδο μια φωτο κατι θα σκεφτω
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα update με μερικες αλλαγουλες!
ενα κρεμαστο φιλτρο 190 lt/h με καταρακτακο δεν κουραζει τον μονομαχο μου, ευγενικη χωρηγια ενος συνχομπιστα μας! μερικα φυτακια εχουν προστεθει οπως xmass moss. java ferm! περιμενω σχολια αν και εχει πολυ δρομο ακομα το νανακι να φτασει εκει που πρεπει! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φαινεται! αν και το αδικει η φωτο. αν μπορεσεις βαλε μια πιο καθαρη!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι πολυ φωτοχαλιας το ξερω, θα ερθει ενα φιλαρακι σπιτι να τα φωτογραφισει εντος των ημερων, και θα επανελθω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο θα το κανονίσουμε σίγουρα!Ούτως ή άλλος το ενυδρείο θα μπέί κόρινθο για την μάνα μου γιατί αρχίζει και κολάει και αυτή την αρώστια!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πλαστικό η ακριλικό ή κάτι τέτιο είναι αλλά μου φαίνετε αρκετά στιβαρό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |