|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω ειχα φροντισει να ντυσω τα ξυλα με μος και απεφυγα την καταστροφη τους αλλα μου χουν κανει τον κυκλοφορητη της διαχυσης co2 σκ@τα... δε βαριεσαι, παιδια ειναι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άντε πες αυτά να τα καταλάβεις, να τα συγχωρήσεις, να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία βρε αδερφέ! Όταν όμως πάνε και σου γεννάνε πάνω στα μηλοσαλίγκαρα τι να τους πεις;! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν έχω πια το ενυδρείο να σου βγάλω φωτογραφία. Άμα πας από τον Αντώνη κοίτα στο ενυδρείο που έχει μπαίνοντας στο σπίτι, αν θυμάμαι καλά σε αυτόν γέννησαν πάνω σε tuberculata!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλα με ποια λογικη μπορει να συμβει αυτο?? εμενα παντως τους πλαστικους αχαρους σωληνες τους γαζωνουν γυρω γυρω και τους διακοσμουν με ωραιους μπρασελεδες με αυγα, ειναι μια μορφη εκφρασης οπως τα γκραφιτι στους τοιχους θελω να πιστευω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως άρχισε να βγάζεις φωτογραφίες, εδώ άλλοι τα κονομάνε επειδή δίνουν ένα πινέλο σε ελέφαντες! |
|
||||
|
||||
![]()
αν βγαλω τα σαλιγκαρια θα φυγουν με το καιρο τα αυγα ή πρεπει να τα σκασω εγω??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρες κηλίδες | Kotsos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-09-08 17:15 |
ασπρες κηλιδες | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 13-08-06 21:37 |
Ασπρες κουκιδες... | Fighter | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 21-12-04 17:50 |
Τουφες ασπρες | johnny98130 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-03 20:19 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |