|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα μας κάνεις ε;! Διάβαζες τόσο καιρό και αυτή είναι η πρώτη σου δημοσίευση;! Δεν ξέρω τι λέει από τεχνολογία και λειτουργικότητα (θα τα πεις σιγά σιγά αυτά να τα κρίνουν όσοι ξέρουν), αλλά με πέθανες! Μπράβο και πάλι μπράβο για το αισθητικό κομμάτι, όσα κι αν σκοπεύεις να βελτιώσεις!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητρια δεν εχω ξανα δει κατι αναλογο! να την χερεσαι!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ρωτουσα γιατι επαιρνα απαντησεις απο παλαιοτερα ποστ απο λιμνες δεν ειχα ιδεα μονο απο ενυδρεια μετρησεις στο νερο δεν εχω κανει εχω γεωτρηση και πιστευω οτι ειναι μια χαρα το ενυδρειο μου δουλευει σουπερ αρα δεν θαχωπροβλημα πιστευω απο αρχιτεκτονικη κηπων δεν εχω ιδεα φυσιοθεραπευτης και ψαροντουφεκας ειμαι η λιμνη ειναι ρηχη στο μεγαλυτερο της μερος μεγιστο βαθος 1.30 να η αρχη ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Βιοτοπικό....βιοτοπικο....λέω λάθος θα μπήκε στην κατηγορία των λιμνών. Ομολογώ ότι το έργο σου είναι πολύ όμορφο και θα δείξει πολύ καλύτερα όταν κάποια στιγμή τα φυτά σου θα κυριαρχίσουν.
Θα μπορούσες να εντάξεις περεταίρω τον πετρόκτιστο φράκτη με την δημιουργία ενός καταρράκτη. Τί ψάρια έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουαου
![]() ![]() απτις πιο ομορφες λιμνες που εχω δει. μπραβο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω χρυσοψαρα μενω ναξο και δυστυχως δεν εχουμε κοι εδω να σε ευχαριστησω γιατι εμαθα πολλα απο τις δημοσιευσεις σου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες πατριδα!!!
![]() ![]() Για εξοπλισμο κλ δε ξερω να σου πω αλλα ειναι πολυ ομορφη η λιμνη σου!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφια ειναι αυτη ?????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φανταστικη η λιμνη σου , πολυ ομορφη ,αλλα για 5000λ δεν φενεται με τιποτα , πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη .
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ωραια και γραφικη η λιμνη σου!
Φιλε μπορεις να μου πεις σε πιο σημειο ειναι η εξοδος του φιλτρου σου επειδη δεν βλεπω αναταραξη της επιφανειας πουθενα . ------------------------- Παράθεση:
Μαλλον επειδη ο φιλος επελεξε να μην δωσει βαθος στη λιμνη αλλα εκταση . Εξαιρετικο παντως το αποτελεσμα !!!
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 10-08-10 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;470195]Μπραβο πολυ ωραια και γραφικη η λιμνη σου!
Φιλε μπορεις να μου πεις σε πιο σημειο ειναι η εξοδος του φιλτρου σου επειδη δεν βλεπω αναταραξη της επιφανειας πουθενα . κατω απ τη πικροδαφνη εφτιαξα ενα μικρο καταρακτακη αργοτερα οπως πολυ σωστα λεει ο ποντ θα φτιαξω να τρεχει το νερο και απο το τοιχο ![]() Uploaded with ImageShack.us ------------------------- και συνεχιζω ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 10-08-10 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ξεκινησα! | gramm.n | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 27-05-09 08:06 |
λιμνη με παπιες | σταυρος γ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 08-08-08 07:08 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |