|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω κάνει αυτό. Βγάζεις το πίσω φλάπ (καπάκι) μετράς διαστάσεις ανοίγματος Τοποθετείς 4 ξυλάκια από καφασωτό ενωμένα μεταξύ τους στις διαστάσεις που αφήνει η πατούρα του καπακιού (δηλ το παραλληλόγραμμο)
Παίρνεις σίτα από αυτή που βάζουν στα μπαλκόνια για να μην σκύβουν τα παιδάκια -στην περίπτωση μας πάλι παιδάκια έχουμε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω τα ιδια εβαλα με αυτα που παραγγειλες 3 βαζουν κι 1 βγαζει και τα εβαλα απλα για να μπορουν να βγουν χωρις να κοψω το καπακιι
|
|
||||
|
||||
![]()
και τώρα εγώ πού να βρώ πράκτικερ στα χανιά;
ούτε media markt nor carrefour (δεν τα είχαν) ![]() πώς σας φάνηκαν αυτά τα ανεμιστηράκια; μα πώς τα στηρίξατε χωρίς να κολλάνε στα φώτα και να καίγονται; ------------------------- τελικά θα τρυπήσω το καπάκι μα δεν χάθηκε ο κόσμος... αποκλείεται να πουλήσω το πρώτο σοβαρό μου ενυδρείο! υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κόψω το καπάκι χωρίς ποτηροτρύπανο; (κύριε Χριστόφορε [είστε σίγουρα ο κος Χριστόφορος αυτή τη φορά] θα έκανα τη λύση σας αν είχε σίτα και μπορούσα να την κολλήσω αλλά δεν έχω και ανεμιστηράκια! και το τρύπημα μου φαίνεται πιο βολική λύση...
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 11-08-10 στις 08:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ανεμιστηράκια που έχεις παραγγείλει είναι μια χαρά, αλλά είναι για το σύστημα τρυπήματος του καπακιού. Οπως δηλ το έχεις σκεφτεί. Και το δικό σου σύστημα μια χαρά θα δουλέψει εφόσον το ενυδρείο θα το κρατήσεις. Οσο για τη δικιά μας λύση, εφόσον δεν βρισκεις τα ανεμιστηράκια του πράκτικερ δεν πειράζει. Εμείς κάποια στιγμή στο μέλλον θα το πουλήσουμε το ενυδρείο για ακόμη μεγαλύτερο, γιαυτό και δεν θέλαμε να τρυπήσουμε.
ΥΓ Τα δικά μας ανεμιστηράκια έχουν μικρές βάσεις και ακουμπάνε πάνω στη σίτα χωρίς να εφάπτονται με τα φώτα.
|
||||
|
||||
![]()
όχι ρώταγα για το σύστημα του κύριου Μπάμπη...
πώς αλλιώς μπορώ να τρυπήσω το καπάκι; (πόσα λίτρα θα πάτε, χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημάδεψε τους κύκλους και βάλε κάποιον μεγάλο να σου ανοίξει με το δράπανο μικρές τρυπούλες γύρω γύρω και μετά με μια λίμα το κόβεις και το ισιώνεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι το δράπανο;
αυτό θα γίνει και για τις τρύπες για τις βίδες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης (Το έκανα μόνος μου) | vasili | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-06-09 08:27 |
Απορίες για το μελλοντικό μου 400λιτρο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-09 14:25 |
Εξωτερικό σύστημα ψύξης | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-09 19:32 |
Σύστημα ψύξης : Αναζήτηση υλικών για κατασκευή. | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-07-06 15:56 |