|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μικρυνε τις φωτογραφιες και μην γραφεις με τεραστια γραμματα ειναι κουραστικο.
Τα βοτσαλα ειναι ασχετα με ενα φυτεμενο ενυδρειο. Και το διοξειδιο ειναι πολυ λιγο για να επιβιωσουν φυτα. Επισης αν η θερμοκρασια δεν ειναι μονιμα κατω απο 28 μην περιμενεις προκοπή. Και για τα φυτα που σκοπευεις να βαλεις, χρειαζεσαι κιαλλο φωτισμο. |
|
||||
|
||||
![]()
βγάζει αρκετό διοξείδιο συνέχεια αλλά σε μεγάλες φυσαλίδες...
ως τώρα μιά χαρά μου πήγαιναν όλα τα φυτά με αυτές τις συνήκες φωτισμό έχω 0.5 βατ ανα λίτρο
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ξεφυτεύτηκε ένα κερατόφυλλο το ξαναφύτεψα και μετά από 30 λεπτά όλα έκαναν πρόσθιο!!!
Τα ξαναφύτεψα... Απογοητεύτηκα γιατί δεν βλέπω πολλή ανάπτυξη... ![]() ------------------------- κυρία Αλεξάνδρα η Κερατοπτέρις που θα μπεί;;; Καμία άλλη πρόταση; Έχω χάσει την αισιοδοξία μου ![]()
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 18-08-10 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο δεν φυτευεται,το αφηνεις να επιπλεει 'η το δενεις απαλα
σε πετρα 'η ξυλο.
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και φυτευεται παντα το φυτευα και πηγε μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
Η ανάπτυξη θα αρχίσει μετά το τέλος των μεγάλων θερμοκρασιών. Από Σεπτέμβρη....Η κερατόπτερις θα μπεί στο πίσω μερος, ή στις γωνίες ή στο΄κέντρο ώς φόντο στα κόκκινα που θέλεις. Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τί πλάνο είχες κανει .
------------------------- Σύμφωνα με το πλάνο, μπορεί να αντικαταστήσει την καμπόμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλεξάνδρα Κατσούρη : 18-08-10 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η οποία έχει κάνει απεργία ανάπτυξης και την βλέπω στα τσακίδια λοκεισιον
![]() ------------------------- όχι όχι βαριέμαι να κάνω νέο πλάνο... Τέλος πάντων από αύριο καινούριο πλάνο... Η καμπόμπα θα αντικατασταθεί με λιμνοφίλα και μπροστά πιο στη μέση από τις λιμνοφίλες δύο λουντγίτζιες. πίσω από τις λουντγίτζιες κερατοπτέρις... θα κάνουν ΤΕΛΕΙΑ αντίθεση ο εχινόδωρος θα μπεί δεξιά μεριά στη μέση ακρη όμως η βαλισνερια θα μπει μπροστα απο ετζέρια
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 18-08-10 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρείο μου με τις τελευταίες αλλαγές | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 4 | 23-07-10 11:53 |
Ενυδρείο χωρίς αλλαγές νερού | mitsos82 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-11-09 00:46 |
Αλλαγές ψαριών στο ενυδρείο μου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 07-11-07 23:12 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Malawi | 4 | 24-08-04 22:13 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-08-04 16:17 |