|
|
||||
|
||||
![]()
ουαου πρωτο,μαλλον ενα ιδιο θα προσπαθησω να φτιαξω.αν μεγαλωσουν παρα πολυ,θα τισ παω στη γιαγια μου,εχει λιμνη με κοι,αλλα φομαβαι λιγο για αυτεσ γιατι ειναι πολυ μεγαλα
------------------------- εε ναι,τωρα που το παρατηρησα καλυτερα ειναι λιγουλακι μεγαλο,αλλα δν πειραζει ειναι super ![]()
COOL:the magic word ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη αλεξανδρα : 10-08-10 στις 11:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να ανησυχείς για κάποιο από τα δύο είδη αυτό είναι τα Koi! Μην ξεχνάς ότι οι χελώνες τρώνε ψάρια και είναι αρκετά γρήγορες! Τώρα αν τα Koi είναι μεγάλα δε νομίζω να μπορούν να τα πιάσουν, αλλά θα προσπαθούν να τα δαγκώσουν και άμα έχουν και μεγάλα νύχια μπορεί να τα τραυματίσουν. Τα μικρά θα γίνουν μεζές σίγουρα. Θα τσακώνονται και με τα Koi για τροφή... άτιμα πλάσματα, δεν ακούν τι τους λες... καταραμένο ένστικτο! Πάντως υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν μαζί. Βέβαια πήγαμε πολύ μπροστά, αλλά καλό είναι να τα έχεις στο μυαλό σου.
Προς το παρόν παρατήρησε μην έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν είναι απλά ακίνδυνα αέρια και δώσε βάση στη διατροφή τους, ώστε να αποφύγεις όσο γίνεται ζητήματα με ασθένειες. |
|
||||
|
||||
![]()
απ'οτι βλεπω σημερα παει πολυ καλυτερα
![]() ------------------------- τωρα ετσι κιαλλιωσ τα χελωνακια ειναι πολυ μικρα,εγω ελεγα αν ειναι για οταν μεγαλωσουν ------------------------- κααααααααααααααααααι τα ευχαριστα νεα μολις τωρα την παρτηρησα και αποδιχθηκε οτι ηταν απλα αερια.και τησ περασαν εντελωσ,ειναι ακριβως οπως πριν ![]()
COOL:the magic word ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη αλεξανδρα : 10-08-10 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο της! Σφίχτηκε σφίχτηκε αλλά τα κατάφερε!
![]() Τι σου κάνει όμως ένα καλό κλ...! ![]() ![]() ![]() Σε ανανεώνει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελος καλο ολα καλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια,βοη9εια,αυριο φυγω για 5 μερεσ και δν εχω ιδεα τι να κανω με τις χελωνεσ
![]() 1)τισ παιρνω μαζι μου,εχω δικο μου σπιτι και δν θα μεινω σε ξενιδοχειο.ετσι θα μπορω να τισ περιποιουμαι οπως καθε μερα αλλα φοβαμαι το στρες,και τις ωρες στο καραβι και το αυτοκινητο. 2)τις αφηνω σπιτι,αυτη η πι9ανοτητα ειναι λιγο παρακινδυνεμενη,γιατι δν 3ερω αν αντεχουν πεντε μερεσ χωρις φαγητο και αλλαγη νερου. 3)τις αφηνω στην γιαγια μου,ειναι προθημη να τις ταιζει αλλα συχαινεται να τις πιασει και να τους αλλαξει το νερο τι απο τα 3 ειναι το καλυτερο γι αυτες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κάτσεις σπίτι!
![]() Δε σου λέω τι να κάνεις, αλλά θα σου πω πως το σκέφτομαι. Χωρίς φαγητό αντέχουν και πάνω από εβδομάδα, από τη στιγμή που δεν είναι νεογέννητα. Αν η γιαγιά τα ταΐζει χωρίς να αλλάζει το νερό θα το επιβαρύνει ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που δεν τις έχεις σε ενυδρείο με βιολογικό φιλτράρισμα. Από την άλλη οι χελώνες αντέχουν αρκετά, αλλά πέντε μέρες σε τόσο λίγο βρώμικο νερό είναι λίγο επίφοβο. Δε νομίζω να πάθουν κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ ή θα την έπειθα να τους αλλάξει τουλάχιστον μία φορά το νερό ή θα της έλεγα να τους δώσει φαγητό μία φορά ενδιάμεσα. Το ταξίδι το αντέχουν, αλλά το να τις στρεσάρω δύο φορές απανωτές με πολύωρα ταξίδια δε νομίζω να το έκανα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο παλι ????????? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-11-09 16:56 |
Tι ειναι αυτο παλι? | Nik25 | Δίσκοι | 8 | 20-01-09 21:04 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | tonisgr | Χρυσόψαρα | 4 | 02-01-09 15:59 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | octania246 | Malawi | 2 | 28-11-08 12:47 |
Τι ειναι αυτο παλι? | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 09-02-08 12:59 |