|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια ποιο καθαρη φωτο
υπαρχουν και οι betta με κοντα φτερα τα χρωματα ειναι εντονα ???? ανοιγει τα μαγουλα σαν αρσενικος ????? συνηθος οι θυλικιες δε τσακωνοντε εκτος απο σπανιες περιπτωσεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εντονα, οχι δεν μπορεις να τα πεις, ειναι σκουρα τελειως.....με λιγο κοκκινο.... αυτο με τα μαγουλα δεν το εχω παρατηρισει. αηλαη αν δεν τα ανοιγει δεν ειναι αρσενικοσ με τιποτα ε? ωραια, το βλεπω και ενημερωνω! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι
οταν ξεκινησε η "μονομαχινα" μου να τρωει κοσμο, εβγαλα την αλλη την μικρη που ειχα μεσα, γιατι εφαγε πολυ ξυλο.... σημερα λοιπον την εβαλα παλι μεσα να δω αντιδρασεις.. και να καταλαβω πραγματικα τι ειναι η "μονομαχινα" που αορασα... τελικα στρεσαριστικε πολυ... δεν ελεγε να κλεισει τα πτεριγια με το που εβαλα την πραγματικη μικρη μονομαχινα μεσα... διστιχως ανοιγε και τα μαγουλα.... δειτε φοτο και πειτε μου αμα υπαρχει περιπτωση να ειναι μονομαχινα αυτος... υγ. ειναι οτι καλυτερες μπορεσα να βγαλω.. |
|
||||
|
||||
![]()
κιαλη περιπτωση plakat μεσα σε ενα 24ορο!
α ρε μονομαχαρες! |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη το δεσαμε κομπο??? ειναι αντρακλας???? δεν παιζει με τιποτα να ειναι θυλικια?
και οχι αρε μονομαχαρες............ αρε χαζοι πετσοπαδες πρεπει να πουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τον κοβω για 100% πλακατ.... ας απαντησουν κιαλοι γτ μια απαντηση δεν ειναι ποτε αρκετη... μπορει να λεω και κοτσανες. αλλα ναι.. ειναι πλακατ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πολυ ωραια... και να σκεφτεισ οτι σε 2 εβδομαδες.... θα τους ζευγαρωνα.....
χαχαχχαχα φανταζεσαι τι θα γινοτανε???? αλλα ας μας πει και κανενας ποιο παλλιος την γνωμη του... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |