|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν θες να φτιάξεις κάτι απλό με φυτά χαμηλών απαιτήσεων δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ακριβές λάμπες και ιστορίες, και απλές από τον ηλεκτρολόγο θα μπορούσες. Ακόμα και οι Gro Lux που βοηθάνε στην ανάπτυξή τους φθηνές είναι. Δεν υπάρχει, για μένα, λόγος να βάλεις αυτό που λες, δεν κερδίζεις κάτι σε κόστος. Αν κάνεις μια αναζήτηση πώς έχουν βάλει άλλα παιδιά επιπλέον λάμπες στο ενυδρείο τους θα δεις ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολια. Ακόμα και ταινίες led από το Ebay μπορείς να βάλεις. Από ψαράκια κοίτα για ένα χαρεμάκι (1 αρσ.-3 θηλ.) ζωοτόκα (guppy, platy, endler, κλπ), που σε λίγο καιρό θα σου γεμίσουν το ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
arcadia λάμπες συστήνω εγώ...
μπορείς να το κάνεις χρυσοψαροενυδρείο... κι αυτό... φυτεύεις μπόλικη ετζέρια... βάζεις λευκό χαλίκι και βάζεις μαύρο ξύλο και πάνω ανούμπιες και βαλισνέριες εδω κι εκεί... μία λιμνοφίλα στην άκρη... λίγες πετρούλες με μικροσόρουμ πάνω και σκούρο background και 1-2 χρυσόψαρα φάντεϊλ... ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο τηλέμαχος αν είχε 10 ενυδρεία σε όλα χρυσόψαρα μάλλον θα έβαζε. Φανατικός.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα ζωοτοκα θελουν σκληρο νερακι για ριξε μια ματια εχω και ξιφοφορους να σου στειλω αν θελεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μια απλη λαμπα απο αυτες που βαζουνε στης ντουλαπες να παρεις κανει απλα δεν ειναι για απετητηκα φυτα
δε χρειαζεται να περιμενεις καθολου αφου εβαλες μπολι απλα τα ψαρια με ρεγουλα δε χρειαζεσαι α/ο εκτος και η βρηση βγαζει 10 ph ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε kingrim σε ευχαριστώ για την προσφορά σου. Αμέ γιατί όχι να μου στείλεις. Με ποιον τρόπο μπορείς με ΚΤΕΛ πχ δεν είναι επίφοβο? Θα έρθουν σώα Κομοτηνή?? Εχεις ξαναστείλει ? Βέβαια τώρα με εγνατία είναι 2 ώρες μόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενας τροπος ειναι κτελ ενας αλλος τροπος ειναι κουριερ δεν εχω ξανα στειλει αλλα θα την βρουμε την ακρη
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ με courier μάλλον καλύτερα. Σου στειλα pm με το τηλέφωνό μου.
------------------------- Ειχα την εντύπωση ότι για αληθινά φυτά χρειαζόταν ντε και καλα υπόστρωμα κάτι το οποίο δεν έβαλα από την αρχή. Τωρα είδα σε ένα υπόμνημα, ότι δεν είναι απαραίτητο και μπορώ να βάλω φυτά ζωντάνα χαμηλών απαιτήσεων και χωρίς υπόστρωμα (μαλιστα καποια απο αυτά δένονται και σε ξύλα και πέτρες) Οπότε θα το επιχειρήσω. Αν υπάρχουν τίποτα κλαδέματα ευπρόσδεκτα απο είδη που αναφερεται σε αυτό το υπόμνημα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 οπως Αnubias, Ceratofyllum demersum, Cryptocorynew, Sagitaria platyphylla, Valissneria , microsorum pteropus, bolbitis , limnofila sessiliflora,hygrofila difformis ή polysperma.... egeria densa Kingrim παρεπιπτόντως αν μου στείλεις τα ψαράκια αν εχεις και κανενα κλαδεματακι θα σου ειμουν ευγνώμων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gtok34 : 10-08-10 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω λίγο ceratophyllum demersum foxtail και ετζέρια
δες εδώ στο τελευταίο πόστ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42716 έχω βέβαια λίγο κερατόφυλλο και λίγη ετζέρια... καμπόμπα καρολινιάνα δεν μπορείς να βάλεις γιατί είναι σχετικά δύσκολη... μπορώ να σου δώσω και αυτά τα μικρά φυλλαράκια δεξιά δίπλα στην κρυπτοκορίνα... κι αυτά κρυπτοκορίνες είναι αλλά δεν ξέρω αν θέλουν χώμα... ------------------------- μένεις μακριά όμως εγώ μένω χανιά κρήτης... πώς θα στα στείλω τώρα; ------------------------- έχω και βαλισνέρια γιγαντέα (γίνεται τεράστια 2 μέτρα) αν γουστάρεις ![]() μικροσόρουμ δεν σου δίνω γιατί δεν έχει συνέλθει ακόμα στο ενυδρείο μου και μπορεί να σου χαλάσει...
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 10-08-10 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |