|
|
||||
|
||||
![]()
στα 240 λίτρα; δηλαδή εγώ να πάρω 2 για τα 120 έ;
ωραία και σας ικανοποίησαν; ------------------------- έχω ανοιχτά τα καπάκια, θερμοκρασία 28 και έξατμιση 1 εκατοστό σε 2 μέρες! η καμπόμπα δεν αναπτύσσεται, είναι κοντή αλλά δεν σαπίζει. μου φαίνεται πως όταν λάβω τα καινούρια φυτά (το φθινόπωρο θα τα παραγγείλει να μην βράσουν στη μεταφορά) θα την αντικαταστήσω με λιμνοφίλα.
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 09-08-10 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν βρισκεις το συγκεκριμενο σχηματος Γ πας σε ενα μαγαζι Η/Υ και αγοράζεις ενα ανεμιστηρα 10 ή 12αρι και τον συνδεεις με τον φορτιστη ενος παλιου κινητου....
Στα λιτρα σου ενας 10αρης κανει δουλεια...... Εγω σε 750 λιτρα εχω 2Χ12 ..... |
|
||||
|
||||
![]()
οκ!!!
------------------------- ένας 10άρης πόσους βαθμούς κατεβάζει;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 09-08-10 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορεις να πεις ακριβως.....
Εξαρταται και απο την υγρασια που εχεις στο δωματιο..... |
|
||||
|
||||
![]()
οκ κάνει όμως καλή δουλειά ε;
δεν έχω πάει ακόμα στο καρφούρ...
|
||||
|
||||
![]()
2 στο 240 =26 βαθμοι εχω και τα αλα ενυδρεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα έχει ο συλλογισμός σου, αν όμως δούλευε το βολτ/λίτρο, που δεν έχει καμία σχέση.
Αν θες να βασανιστείς θα πρέπει να ελέγχεις το CFM του ανεμιστήρα και κάπως να βγάλεις ένα τύπο. Το CFM είναι μονάδα μέτρησης ροής (αέρα στην περίπτωση μας) και τον αναφέρουν τα ανεμιστηράκια των υπολογιστών συνήθως. http://en.wikipedia.org/wiki/Cubic_feet_per_minute |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπάρχει λύση? | cpk2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 03-02-10 15:22 |
θέση για οξυγόνο | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 1 | 23-12-09 22:07 |
Θέση φίλτρου | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 24-05-07 08:26 |
Προσωπικη θέση | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 29-09-06 16:00 |
Θέση του θερμοστάτη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 09:35 |