|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update..ενας ειδικος κομαντο εφτασε στο σπιτι προσφατα και μου εκανε την χαρη να βγαλει μερικες φωτογραφιες αυτα τα αεικινητα ψαρακια.
Εχουν γινει πλεον διπλασια στο μεγεθος αν και στην πορεια ειχαμε τρεις απωλειες.Το ενα που εξαφανηστηκε μυστηριωδως τις πρωτες μερες,ενα που ψυχορραγουσε 3 μερες και δεν μπορεσα τελικα να το σωσω και ενα το οποια ειχε καποια δυσμορφια,το σωμα του ηταν στραβο και ειχε την πιο μικρη αναπτυξη απ'ολα τα αλλα ψαρακια,μηδαμινη θα ελεγα... Λιγες φωτος λοιπον και πολυ συντομα αποριες και βοηθεια για βιοτοπο,τους αξιζει κατι πολυ καλο ! 1. αρσενικο και θυληκο furcatus 2. Αρσενικο furcatus 3. Αρσενικο gertrudae 4. Θυληκο furcatus 5. Θυληκο gertrudae 6 + 7. στιγμες απο φαγοποτι |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικες φωτο...πανεμορφα ψαρια...
![]() με το σκουληκι στο στομα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι!
Πολυ ομορφες φωτο απο πανεμορφα ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως τα πιο όμορφα μικρόψαρα που έχω δεί.....
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια,Πανο τα ψαρακια ειναι μαγεια...
Να πω επισης οτι τα gertrudae ειναι 6, 3 αρσενικα και 3 θυληκα και τα furcatus ειναι 3, 1 αρσενικο και 2 θυληκα.Τα προσεχω σαν κορη οφθαλμου και τα μετραω καθε μερα,ουτε τσομπανης να ημουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πανέμορφα και γλυκουλίνια!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσουν Όλγα! Να τα χαίρεσαι! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη επιλογη Ολγα!!!
![]() ![]() Μου αρεσει και το ενυδρειο σου παρα πολυ! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα ματια | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 06-06-10 13:06 |
Mπλε αλγη | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-08-09 22:45 |
πρηξιμο στα ματια | Mary-z | Malawi | 0 | 26-02-09 23:12 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |