|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένας απλός ανεμιστήρας μικρού μεγέθους, με μεταλλική βάση σε σχήμα Γ. Πάρε 2, 2 έχω βάλει και εγώ στο 120, στερεωσετα όπως μπορείς στο καπάκι (στην ουσία α κρεμάς από την βάση τους στην περίμετρο του τζαμιού η στο καπάκι). Έτσι το καπάκι δεν θα κλείνει εντελώς (αν έχεις καπάκι) οπότε η εξάτμιση θα γίνεται από εκεί και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα.
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω
------------------------- μπορείτε να μου καταγράψετε μερικά υπερκαταστήματα που να το έχουν γιατί είμαι χανιά βλέπετε
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 08-08-10 στις 15:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Practiker-Media Markt-Carrefour-leroy merlin
http://www.geta.gr/eshop/index.php?p...&ref=bestprice http://www.ipshop.gr/product-id-35035.html |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστώ θα ψάξω στο νετ για λερου μερλιν χανια
άντεχει η κατασκευή του; είναι ποιότητας;
|
||||
|
||||
![]()
Τηλεμαχε αντεχουν.εχω παρει 5 και δουλευουν 1 μηνα μερα νυχτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στα 240 λίτρα; δηλαδή εγώ να πάρω 2 για τα 120 έ;
ωραία και σας ικανοποίησαν; ------------------------- έχω ανοιχτά τα καπάκια, θερμοκρασία 28 και έξατμιση 1 εκατοστό σε 2 μέρες! η καμπόμπα δεν αναπτύσσεται, είναι κοντή αλλά δεν σαπίζει. μου φαίνεται πως όταν λάβω τα καινούρια φυτά (το φθινόπωρο θα τα παραγγείλει να μην βράσουν στη μεταφορά) θα την αντικαταστήσω με λιμνοφίλα.
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 09-08-10 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν βρισκεις το συγκεκριμενο σχηματος Γ πας σε ενα μαγαζι Η/Υ και αγοράζεις ενα ανεμιστηρα 10 ή 12αρι και τον συνδεεις με τον φορτιστη ενος παλιου κινητου....
Στα λιτρα σου ενας 10αρης κανει δουλεια...... Εγω σε 750 λιτρα εχω 2Χ12 ..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπάρχει λύση? | cpk2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 03-02-10 15:22 |
θέση για οξυγόνο | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 1 | 23-12-09 22:07 |
Θέση φίλτρου | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 24-05-07 08:26 |
Προσωπικη θέση | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 29-09-06 16:00 |
Θέση του θερμοστάτη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 09:35 |